Enginyurt’tan Tatlıses’e sert eleştiri

​“Cumhurbaşkanımız nereye biz oraya diyen” ve Erdoğan için oy isteyen İbrahim Tatlıses’e Cemal Enginyurt sert tepki gösterdi. Enginyurt, “Seni Cumhurbaşkanınla gittiği yere göndermezsek namerdim” dedi.
Ersin Küçükbarak
|
04 Aralık 2022, Pazar - 17:19
Enginyurt’tan Tatlıses’e sert eleştiri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Şanlıurfa mitingine katılan şarkıcı İbrahim Tatlıses, sahnede "Bize Cumhurbaşkanımız yeter. Cumhurbaşkanımız nereye biz oraya. Son nefesime kadar da Cumhurbaşkanımızın yanındayım" dedi.

Sahneye çıkan Tatlıses, "Haydi Söyle" şarkısını söylerken Erdoğan'a "Ben sizin dostunuz muyum?" diye sordu. Erdoğan ise "Eyvallah" diyerek yanıt verdi.

Tatlıses yurttaşlardan da Erdoğan için oy istedi.

"Adam olsan ortaokulu bitirirdin"

Demokrat Parti Ordu milletvekili Cemal Enginyurt da İbrahim Tatlıses’i hedef aldı.

Tatlıses’i eleştiren Enginyurt, “Sayın Cumhurbaşkanım diyor Oxford vardı da ben mi okuyamadım diyor. Sayın Cumhurbaşkanı da he diyor. Oğlum Oxford yoktu da Urfa’da ortaokul vardı adam olsan ortaokulu bitirirdin lan sen. Sen okuldan kaçmışsın lan ilkokuldan sonra, okumamışsın lan. Okumayı becerememişsin sen. Bize diyor ki Cumhurbaşkanımız nereye giderse biz oraya gideceğiz diyor. Lan seni Cumhurbaşkanınla gittiği yere göndermezsek namerdim” ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1985351/enginyurttan-tatlisese-sert-elestiri
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.