Destici'den TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'na ziyaret

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nu makamında ziyaret etti.
Ersin Küçükbarak
|
05 Aralık 2022, Pazartesi - 17:10
Destici'den TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'na ziyaret

Mustafa Destici ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, Türkiye’nin ekonomik meselelerini değerlendirdiklerini söyledi.

Ziyarette, TOBB'a bağlı sanayi ve ticaret odaları ile borsaların meseleleri değerlendirdiklerini belirten Destici, gündemde olan asgari ücret, emeklilikte yaşa takılanlar, kıdem tazminatı, işçi ve işverenlerin talepleri ile ara eleman konularını ele aldıklarını anlattı.

 Destici şöyle dedi:

“Gerçekten şu anda içinden geçtiğimiz ekonomik tablo içerisinde iş dünyası olsun, sanayicilerimiz olsun ticaret erbabı insanlarımız olsun üreticilerimiz olsun büyük bir emek veriyorlar, büyük bir gayret gösteriyorlar, Türkiye’nin bu zorlu süreci atlatması noktasında. Bunun için de kendilerine elbette ki biz de Büyük Birlik Partisi olarak kendilerinin yanlarında olduğumuzu ve bu süreci de yine siyasetçisiyle sanayicisiyle çiftçisiyle üreticisiyle tüccarıyla birlikte aşacağımız noktasında da tam bir uyum ve uzlaşma içinde olduğumuzu da ifade etmek istiyorum”

Mustafa Destici, bu zorlu süreçte daima üreten ve ülke için gayret gösterenlerin yanında olmaya devam edeceklerini ifade etti.

Destici, TOBB üyelerine başarılar ve hayırlı kazançlar dileğinde bulundu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1987147/desticiden-tobb-baskani-hisarcikliogluna-ziyaret
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.