Şanlıurfalı gençten yeni Erdoğan parodisi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sesini, jest ve mimiklerini taklit ederek parodiler hazırlayan ve senaryoları binlerce insan tarafından beğenilince kısa sürede fenomen olan Muhammed Nur Nahya'nın yeni parodisi binlerce beğeni topladı.
Mevlüt Peker
|
05 Aralık 2022, Pazartesi - 21:33
Şanlıurfalı gençten yeni Erdoğan parodisi

Mizah kültürüne uygun olarak, sosyal medyadaki birçoğu akranının aksine seviyeli ve kaliteli senaryolara sahip parodileriyle dikkatleri üzerine çeken  1998 Şanlıurfa doğumlu Muhammed Nur Nahya, yeni bir parodiyle takipçilerinin karşısına çıktı.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde yürüyen Erdoğan'ın önü bir genç tarafından kesiliyor. Genç, ne kadar kira verdiğini soruyor. Erdoğan ise Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin milletin evi olduğunu belirtiyor ve gence külliyeyi gezdiriyor.

Gence toplantı salonunu anlatırken yanlarına gelen Hasan, Erdoğan'ı “Neo klasik ekonomi düşüncesinden, epistemolojik bir kopuşu temsil eden heteredoks yaklaşım, günümüzde giderek ön plana çıkan; davranışsal ekonomi ve nöroekonomiyle daha fazla önem kazanıyor.” diyerek uyarmak isteyince Cumhurbaşkanı'nın Bakan'a talimatı, "Hasan! Sen çok uğraşma bunlarla. Faizi düşür ya. Sen dediğimi yap." oluyor.

Prodisinde Nureddin Nebati'yi hicveden Muhammed Nur Nahya, Erdoğan tiplemesiyle bu kez genci Külliye'nin mutfağına götürüyor.

Mutfakta "Genel de 'Hünkar Beğendi' çıkar" diyerek gülümseyen Erdoğan, gence tatlı ikram etmek istiyor ve aşçıya bugün yemekte hangi tatlının olduğunu soruyor.

Aşçının "Kemal Paşa" tatlısı demesi üzerine Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu'nun kastetildiği tatlıyı yemekten vazgeçiyor ve "Neyse tatlıyı sonra yeriz" diyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1987292/sanliurfali-gencten-yeni-erdogan-parodisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.