Köpeğin üzerinden geçip öldürdü! Arkasına bile bakmadı

İstanbul Arnavutköy'de, hafif ticari aracın üzerinden geçtiği köpek hayatını kaybetti. Araç şoförü arkasına bile bakmadan yoluna devam ederken, dehşet anları güvenlik kamerasına yansıdı.
Ankara Masası
|
08 Aralık 2022, Perşembe - 11:42
Köpeğin üzerinden geçip öldürdü! Arkasına bile bakmadı

Olay 2 Aralık tarihinde Arnavutköy’e bağlı Tayakadın Mahallesi’nde meydana geldi.

Gamze Demircioğlu, babasına bıraktığı bulldog cinsi köpeğinin gün içerisinde kaybolduğunu fark edince aramaya başladı. 1 gün boyunca yapılan aramalardan sonuç alamayan aile güvenlik kameralarını inceledi.

Komşularına ait hafif ticari aracın peşinden koştuğu görülen Taci isimli bulldog cinsi köpek, komşularının aracı tarafından ezildiğini gören aile büyük bir şok yaşadı. Aracın altından kalan köpek  can çekişerek yol kenarındaki dereye yuvarlandı ve hayatını kaybetti.

Demircioğlu komşuları hakkında Jandarmaya şikayette bulundu. Köpeği ezerek ölümüne sebep olan komşularının ise, köpeği görmediğini ve aracın altında kaldığını fark etmediğini söylediği öğrenildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1994415/kopegin-uzerinden-gecip-oldurdu-arkasina-bile-bakmadi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (1)

Yorumunuz İletilmiştir.
Nursel doğan oğlu
10 Şubat 2023, 13:09
Allah sessiz kullarına iş kence ve zulme edilenleri affetmez hepsi helak olsun yapanlar cezasız kalmaz inşallah adalet istiyoruz sayın devlet başkanı mizdan hepsi bunlara nasıl iş kence uygulanıyor da aynısını yapanlara da yapılsın ibret olsun diye de sosyal medyaya yansısin