Kubilay Aka ile kavga ettikleri gündeme gelmişti! Mert Ramazan Demir'den açıklama geldi

Kubilay Aka ile kavga ettiği iddia edilen Mert Ramazan Demir'den açıklama geldi. Demir, "Hiçbir şekilde tartışmaya girmedim. Hiçbir şekilde kavga edilmedi. Ben göz göze bile gelmedim. Bizim Afra ile samimiyetimiz yeni değil, çok eski arkadaşız… Saçma sapan bir yere gitti mevzu…" dedi.
Ecem Çetin
|
19 Aralık 2022, Pazartesi - 09:12
Kubilay Aka ile kavga ettikleri gündeme gelmişti! Mert Ramazan Demir'den açıklama geldi

Geçtiğimiz günlerde ünlü oyuncu Kubilay Aka'nın meslektaşı Mert Ramazan Demir ile kavga ettiği haberleri medyaya yansımıştı. 

Gündem yaratan kavganın nedeninin Aka'nın Demir ile Afra Saraçoğlu'nun yakınlaşmasından rahatsız olduğu öğrenilmişti. Kubilay Aka'nın ''Herkes hareketlerine dikkat edecek.'' dediği ortaya atılmıştı. 

İddialara ilişkin yankılar sürerken Mert Ramazan Demir'den açıklama geldi. 

"Hiçbir şekilde kavga edilmedi"

Demir, "Evet, öyle bir öyle bir şey oldu ama göz göze hiç gelinmedi, bir kavga falan olmadı. Hatta ben dışarıdaydım, mevzunun içinde de değildim. Olay çok büyüdü ve gereksiz bir gündem oldu. Hiçbir şekilde tartışmaya girmedim. Hiçbir şekilde kavga edilmedi. Ben göz göze bile gelmedim." 

"Ufak tefek oyunlarla bir şeylerle manipülasyona uğradı"

Saraçoğlu ile eski arkadaş olduklarını belirten ünlü oyuncu, "Bizim Afra ile samimiyetimiz yeni değil, çok eski arkadaşız… Saçma sapan bir yere gitti mevzu… Ufak tefek oyunlarla bir şeylerle manipülasyona uğradı. Bizim de bir anda başımıza patladı olay ama hiç öyle bir şey yok." dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2010773/kubilay-aka-ile-kavga-ettikleri-gundeme-gelmisti-mert-ramazan-demirden-aciklama-geldi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.