Onur Erim Meral Akşener’e ‘Siyasi terbiyesiz’ dedi

Dragoman Strateji Başkanı Onur Erim, katıldığı televizyon programında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Saraçhane’de siyasi yasak kararlarıyla gündemde olan İmamoğlu’nu ziyaretini yorumlayan Onur Erim, “Siyasi terbiyesizlik” yakıştırması yaptı. Erim'in sözleri tepki çekti.
Onur Çetinkaya
|
20 Aralık 2022, Salı - 12:16
Onur Erim Meral Akşener’e ‘Siyasi terbiyesiz’ dedi

Dragoman Strateji Başkanı Onur Erim, bugün katıldığı televizyon programında canlı yayında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e yönelik sözleri tepkiye neden oldu.

Bizim TV Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç ve Onur Erim ile birlikte Ekrem İmamoğlu’nun "Maçı değiştirebilecek bir oyuncuyum" şeklindeki sözlerini yorumladı.

Ancak Onur Erim'in  Akşener’in Saraçhane’de siyasi yasak kararlarıyla gündemde olan İmamoğlu’nu ziyaretine ilişkin konuştuğu sırada kullandığı söz dikkat çekti.

 "Siyasi terbiyesizlik"   

Onur Erim, Akşener için "Siyasi terbiyesizlik" şeklinde ifade kullandı. 

Erim, "Siyasi nezaketsizlikle siyasi terbiyesizlik arasında" diye konuştu. Şaban Sevinç’in Onur Erim’i kullandığı kelimeden dolayı eleştirmesi üzerine Erim "Sözlerimin arkasındayım" dedi.

İYİ Parti'den tepki 

İYİ Parti STK İlişkileri Başkan Yardımcısı Mehmet Aslan, Dragoman Strateji Başkanı Onur Erim'in İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener için kullandığı ifadeye sosyal medya hesabından sert tepki gösterdi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2015720/onur-erim-meral-aksenere-siyasi-terbiyesiz-dedi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (3)

Yorumunuz İletilmiştir.
Meralin askerleri
20 Aralık 2022, 22:01
Onur erime biz ne diyoruz bir bilse.
Oflu
20 Aralık 2022, 22:42
Onur Erim siz önce terbiye öğrenin terbiyesizlere terbiyesiz söylemeyi bilin birilerinin arkasında şakşakçılık yapmayın
Nilüfer Çalık
30 Nisan 2023, 14:50
Onur erim çok iyi bilirki yağmur eken fırtına biçermiş demekki bu adamın namus anlayışı buymuş yazıklar olsun diyorum Şaban Sevinç bakıyorum halk tv tek bir akp liyi konuk edememiştin şimdi ne olduda akp liler sana koşuyor vallahi adam değilsiniz