BBP Lideri Mustafa Destici: “2023 her anlamda bir yükseliş yılı olacak”

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici bir yeni yıl mesajı yayımladı. Destici mesajında, “Umutlarla dolu olarak yeni bir yıla giriyoruz. Biliyoruz ki bu bir Türk Asrına adım attığımız anlam yüklü bir sene olacak. Allah’ın izniyle 2023 her anlamda bir yükseliş yılı olacaktır.” dedi.
Ersin Küçükbarak
|
31 Aralık 2022, Cumartesi - 15:09
BBP Lideri Mustafa Destici: “2023 her anlamda bir yükseliş yılı olacak”

Mustafa Destici, 2023 yılına girerken bir kutlama mesajı yayınladı.

Mesajında 2023 yılının Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlayacak olmamız nedeniyle ayrı bir anlam taşıdığına işaret etti.

Destici, “2023 yılı, Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlayacak ve Cumhuriyetin ikinci yüz yılının ilk döneminde görev yapacak yönetim kadrosunu belirleyecek olmamız nedeniyle, hepimiz için, ayrı bir anlam taşıyor” dedi.

Tüm dünyada çok zor şartların yaşandığı bir süreçten geçildiğini hatırlatan Destici, pandeminin etkileri henüz atlatılmadan Rusya’nın Ukrayna’yı işgaliyle başlayan savaşın küresel ekonomik sisteme, yeni ve ağır bir krizi yüklediğini ifade etti.

Destici, 40 yıldır, mücadele ettiğimiz bölücü terörün ekonomik bedelini de milletçe ödediğimize dikkati çekti.

“Birlikte büyüyeceğiz, birlikte güçleneceğiz, birlikte başaracağız.”

"Emperyalist güç odaklarının yönlendirmeleriyle; komşularımızla “oluşturulan” suni krizlerle, ülkemiz, uluslararası alanda kıskaca alınmaya çalışılıyor. Uydurma gerekçelerle, askeri, siyasi ve ekonomik yaptırımlarla karşı karşıya bırakılıyor" diyen Destici, şöyle devam etti:

“Yaşadığımız tüm olumsuzluklara rağmen, her alanda, gelişmeye ve ilerlemeye devam ediyoruz. Bu direnci, bu iradeyi, bu kararlılığı, elbette önce milletimize, milletimizin birlik ve beraberlik şuuruna, milletimizin ferasetine, o ferasetin şekillendirip oluşturduğu Cumhur İttifakı’nın milletimize hizmet etme azmine ve aşkına borçluyuz.

Değerli Vatandaşlarım,

"Allah’ın izniyle yine kaybetmeyeceğiz vatanımızın, milletimizin, evlatlarımızın istiklal ve istikbal mücadelesini zaferle sonuçlandıracağız.Birlikte büyüyeceğiz, birlikte güçleneceğiz, birlikte başaracağız.”

“Türk Asrına adım attığımız anlam yüklü bir sene olacak”

"Umutlarla dolu olarak yeni bir yıla giriyoruz.Biliyoruz ki bu Türk Asrına adım attığımız anlam yüklü bir sene olacak.Allah’ın izniyle 2023 her anlamda bir yükseliş yılı olacaktır.Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılın Türk ve İslam dünyasında birliğe ve beraberliğe tüm insanlık içinde hayırlara vesile olmasını diliyor, tüm milletimize sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum.Kalın sağlıcakla…"


http://www.ankaramasasi.com/haber/2029130/bbp-lideri-mustafa-destici-2023-her-anlamda-bir-yukselis-yili-olacak
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.