Bülent Ersoy'un hayatı film oluyor

​Bülent Ersoy'un hayatı film oluyor. Ersoy'un hayatının anlatılacağı projenin çekimleri önümüzdeki günlerde başlayacak. Diva lakaplı sanatçı, sosyal medya hesabından 'Hayatımın imzası' diyerek filmi duyurdu.
Ersin Küçükbarak
|
05 Ocak 2023, Perşembe - 11:25
Bülent Ersoy'un hayatı film oluyor

Bülent Ersoy, hayatının filme çekilmesine izin verdi. Diva, menajeri Haluk Şentürk ve Bergen'in yapımcısı Mine Şengöz ile bir araya geldi ve film için imzayı attı.

Ersoy o anı, 'Hayatımın imzası' diyerek sosyal medya hesabından paylaştı.

Ersoy'un hayatının anlatılacağı projenin çekimlerine önümüzdeki günlerde başlanacak. Ersoy'u kimin canlandıracağı ise henüz bilinmiyor.

Bülent Ersoy hayatının film olacağı iddialarına iki yıl önce, "Ben yaşarken insanlar doğruları bilsinler. Sonradan yalan yanlış bir şeyler olmasın" ifadelerini kullanmıştı. Ersoy, "Hepsini yeniden yaşayacağım için acaba kaldırabilecekmiyim? Çünkü o günleri yeniden yaşıyor olacağım. Ben yaşarken en azından doğruları insanlar bilsinler. Sonradan yalan yanlış bir şeyler olmasın. Benden kendi ağzımdan duysunlar gerçekleri. Bir Bülent Ersoy geldi geçti. Hayatımı canlandıracak kişiyi bilemem. Beni kim oynar düşünmedim, zaten henüz imzalamadım" demişti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2045577/bulent-ersoyun-hayati-film-oluyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.