Erdoğan, "Yarın seçim olacakmış gibi çalışıyoruz"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Mobil Uygulama Tanıtım Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Siyasette dijitalleşmenin öncüsü AK Parti'dir diyen Erdoğan, "Yarın seçim olacakmış gibi çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.
Onur Çetinkaya
|
05 Ocak 2023, Perşembe - 13:13
Erdoğan, "Yarın seçim olacakmış gibi çalışıyoruz"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Mobil Uygulama Tanıtım Toplantısı'na katıldı. 

Konuşmasında dijital ve mobil uygulamalara değinen Erdoğan, "AK Parti mobil uygulamasının da devreye girmesiyle, teşkilat faaliyetlerimizi de daha hızlı yürütebileceğiz. Genel Merkez ile taşra birimlerimizin karşılıklı veri akışını hızlı ve güvenli şekilde sağlayacak bu çalışma vatandaşlarımızın sorularını en doğru bilgi ile cevaplandırma imkanı sunacağız." dedi

"Yarın seçim olacakmış gibi çalışıyoruz"

Her alanda ve konuda olduğu gibi siyasette de dijitalleşmenin öncüsü olduklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti olarak kuruluşlarından bu yana geçen sürede, vatandaşla hep yakın iletişimde olduklarını hatırlattı ve ''Yarın seçim olacakmış gibi gece gündüz demeden çalışıyoruz.'' dedi.

"İcraatlarımızın yetiştiği yere vizontele muhalefetin hayalleri bile yetişemez"

Diğer partiler vatandaşı yalnızca seçimden seçime hatırlarken biz 7 gün 24 saat vatandaşımızın yanındayız diye konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, muhalefet partilerini eleştirdi. 

Sözlerine devam eden Erdoğan, "Biz kimsenin ne yaptığına bakmadan, sözümüzü milletimize söylemeye ve hizmetimizi millet için yapmaya devam edeceğiz.  Bizim icraatlarımızın yetiştiği yere vizontele muhalefetin hayalleri bile yetişemez. Bunların, milli teknoloji hamlemizi, Togg'u, Kızılelma'yı, Anka'yı idrak etmesi mümkün değildir. Bunların teknolojiye bakışı meşhur film cümlesi 'Zeki Müren de bizi görecek mi?' lafını geçememiştir. " ifadelerini kullandı.

"E-devlet kapısı tüm dünyada örnek gösteriliyor"

20 yıl içerisinde teknolojide büyük oranla yol alındığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ar-Ge merkezlerimizin sayısını sıfırdan 1249'a yükselttik. Teknopark sayımızı 96'ya çıkarttık.Değeri 1 milyar doların üzerinde olan teknoloji şirketi sayımız 6'yı buldu.E-devlet kapısı tüm dünyada örnek gösteriliyor.Kendi savaş gemisini üreten ve idamesini gerçekleştirebilen 10 ülke arasındayız.İHA ve SİHA üretiminde artık dünyada 3 ülke içerisindeyiz." diye konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2045732/erdogan-yarin-secim-olacakmis-gibi-calisiyoruz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.