Hadi Özışık: "Ben ne yaptım size kardeşim?"

İnternet Haber’in sahibi Hadi Özışık, Sedat Peker'le yaptığı görüşmenin ortaya çıkmasının ardından siteye verilen reklamların kesildiğini, kardeşi Süleyman Özışık'ın kirasını ödeyemediğini söyledi.
Ankara Masası
|
05 Ocak 2023, Perşembe - 13:43
Hadi Özışık: "Ben ne yaptım size kardeşim?"

Suç örgütü lideri olduğu gerekçesiyle hakkında yakalama kararı bulunan Sedat Peker ile yaptığı görüşmeyle gündeme gelen Hadi Özışık, YouTube kanalına "Hadi Özışık'ı İndirin!’ Haber Geldi 3 Milyon TL Karşılığında Benim De Kalemimi Kırmışlar!” başlıklı bir video yükledi.

Hadi Özışık, YouTube'a yüklediği videoda şunları söyledi:

" Ben ne yaptım size kardeşim?"

"Sedat Peker'le konuştum diye beni hain ilan ettiniz. Şimdi de itin kopun kucağına atıyorsunuz. Al, başıma ne gelse önemli değil. Öldükten sonra bir şeyler söyleriz... Ben ne yaptım size kardeşim? 60 kişinin çalıştığı İnternet Haber grubuna siz reklam ambargosu koyuyorsunuz. Ben ne yaptım ya? Kardeşim Süleyman Özışık ne yaptı? Aç, susuz 19 aydır kirada yaşıyor, kirasını ödeyemiyor. İşsiz kalmış… Ne yaptık biz, ne yaptık? İnternet Haber’e reklam gittiği zaman, ‘kesin orayı, vermeyin’ demenin sebebi ne? Niye bize engel oluyorsunuz. Biz ne ihanet içerisinde olduk?"

Ne olmuştu? 

Özışık, “Peker ile Süleyman Soylu arasında arabuluculuk yaptıysam şerefsizim” demişti. Daha sonra Peker, Özışık ile arasında geçen konuşmayı yayınlayarak ifşa etmişti. Aynı zamanda İnternet Haber’in sahibi Hadi Özışık, Peker ile yaptığı görüşmenin ortaya çıkmasından sonra, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından eleştirilmişti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2045813/hadi-ozisik-ben-ne-yaptim-size-kardesim
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.