Zincirleme trafik kazası! Çok sayıda yaralı var

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 7 kişi yaralandı.
Ecem Çetin
|
20 Ocak 2023, Cuma - 14:38
Zincirleme trafik kazası! Çok sayıda yaralı var

Kaza, Kocaeli'nin Kartepe ilçesi Dumlupınar Mahallesi D-100 Karayolu İstanbul istikametinde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre,  C.Y. idaresindeki 41 GF 163 plakalı araç,  Gökçen Gök idaresindeki 34 VS 9490 plakalı panelvan, A.A idaresindeki 07 YS 809 plakalı otomobil, ve  O.O. idaresindeki 41 YD 507 plakalı panelvan çarpıştı. 

Meydana gelen zincirleme kazanın yol yapım çalışması olduğundan dolayı araçların  yavaşlayamamasından kaynaklığı olduğu öğrenildi. 

İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık, polis  ve itfaiye ekipleri sevk edildi. 

Bölgeye gelen itfaiye ekipleri,  otomobilde sıkışan sürücü A.A. ile aynı otomobilde yolcu olarak bulunan E.Ç.’yi kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. 

Sıkışanların haricinde otomobilde yolcu olarak bulunan H.A., M.G. ve kızı 3 yaşındaki M.G.’nin de yaralandığı tespit edildi. 

Otomobilin önündeki panelvanda yolcu olarak bulunan A.G. ile arkadan çarpan panelvandaki sürücü O.O’nun da yaralı olduğu tespit edildi. 

Yaralılar, bölgede bulunan sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulansla çevre hastanelere kaldırıldı. 

Polis ekipleri bölgede güvenlik önlemi alırken, yol bir süreliğine trafiğe kapatıldı.
Kazanın meydana geldiği yolda da trafik tek şeritten kontrollü bir şekilde sağlandı. Kazalı araçların kaldırılmasının ardından trafik yeniden normale döndü.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2062348/zincirleme-trafik-kazasi-cok-sayida-yarali-var
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.