Kemal Kılıçdaroğlu'nun sözleri ​Cüneyt Arkın'ın filmini akıllara getirdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda kullandığı "Ben Kemal, geliyorum" sözleri ​Cüneyt Arkın'ın 1976 yılında çekilen Hınç filminde kullandığı repliği akıllara getirdi.
Ankara Masası
|
31 Ocak 2023, Salı - 14:56
Kemal Kılıçdaroğlu'nun sözleri ​Cüneyt Arkın'ın filmini akıllara getirdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM Grup Toplantısı'na katıldı. 

Konuşmasına, ''Ayrışmayacağız inadına kucaklaşacağız, kavga etmeyeceğiz barışacağız." diyerek başlayan Kemal Kılıçdaroğlu, altılı masanın var olan sorunlara akılcı politikalarla çözüm üreteceğini söyledi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, sözlerine "Benim helalleşeceğim, haksızlık yapılanlardır. Kimse haksızlık yapıldıysa onunla oturup helalleşeceğim. Roboski ile Ali İsmail Korkmaz'ın ailesi ile Soma ile başı kapalı kızlarımıza haksızlık yapıldığı için, biz o dönemde suskun kaldığımızdan dolayı onlarla da helalleşeceğiz. Liste uzun. Bizim arsız ve hırsıza muamelemiz açıktır; vuracağız neşteri, alacağız devlet malını geri. Seçimin ertesi gününde onların telefonları acı acı çalacak, açtıkları telefonların ucunda bir ses duyacaklar, 'Ben Kemal, geliyorum." ifadeleriyle bitirdi.

Hınç filmi akıllara geldi

Kılıçdaroğlu ' Ben Kemal, geliyorum'  sözleri 1976 yapımı Cüneyt Arkın'ın Hınç filmini akıllara getirdi. Filmde Cüneyt Arkın, intikam alacağını kişileri tek tek arayarak ''Ben Kemal geliyorum'' dedikten sonra telefonu kapatır.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2065159/kemal-kilicdaroglunun-sozleri-cuneyt-arkinin-filmini-akillara-getirdi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.