Mehmet Akif Ersoy önce şok etti, sonra düzeltti

Hatay'da bulunan gazeteci Mehmet Akif Ersoy, Habertürk yayınında Kübra Par'a bilgi verirken şok eden bir "enkaz yarışı"ndan bahsetti. Mehmet Akif Ersoy, bir sonraki yayında konuyu yanlış anladıklarını ve UMKE tarafından yanlış bilginin düzeltildiğini söyledi.
Mevlüt Peker
|
10 Şubat 2023, Cuma - 01:45
Mehmet Akif Ersoy önce şok etti, sonra düzeltti

"Asrın felaketi" olarak anılan Kahramanmaraş merkezli, 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ilk gününde bölgeye giden ve Habertürk'te başarılı yayınlar çıkaran gazeteci Mehmet Akif Ersoy, titizlikle kaçındığı manipülasyon tuzağından bu kez kurtulamadı.

Hatay'daki durumu takip eden gazeteci Mehmet Akif Ersoy'un, Habertürk yayınında bahsettiği "enkaz yarışı", stüdyoda bulunan Kübra Par'ı ve konuklarını şok etti.

Mehmet Akif Ersoy, ''Üzülerek paylaşıyorum, çok yerden duydum. Diyorlar ki 'biz kazıyoruz kazıyoruz tam çocuğa ulaşacağız pat başka bir ekip gelip sizin işiniz bitti, çekilin biz çıkaracağız deyip kameraları çağırıyorlar.'' dedi.

Mehmet Akif Ersoy enkazdan kurtarma sırasında yaşandığı ileri sürülen iddialarla ilgili bilgi aldığını belirterek sözlerine açıklık getirdi. Mehmet Akif Ersoy, arama kurtarma ekiplerinin enkaz altındaki insanlara ulaştığında görevi UMKE'nin devraldığını, sağlık ekiplerinin enkaz altındaki vatandaşın daha fazla zarar görmeden çıkmasını sağladığını anlattı.

Bölgede görev yapan ve önceki depremlerde aldığı görevler sebebiyle tecrübeli olan kameramanlar, enkaz altındaki insanların UMKE tarafından çıkarıldığı bilgisiyle UMKE ekipleriyle birlikte hareket ediyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2068037/mehmet-akif-ersoy-once-sok-etti-sonra-duzeltti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.