AK Parti ve CHP Gençlik Kolları Başkanlarından örnek tweetler

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan​ ve ​​CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Kilik deprem bölgesinde çalışan gençlere övgüler yağdırdı.
Ankara Masası
|
13 Şubat 2023, Pazartesi - 11:57
AK Parti ve CHP Gençlik Kolları Başkanlarından örnek tweetler

Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem 10 ilde yıkıma neden oldu. Devletin tüm imkanları seferber edilirken, bölgeye arama kurtarma ekipleri ve yardımlar ulaştırıldı.

Devletin yanı sıra sivil toplum kuruluşları ve parti teşkilatları da yardım için bölgeye koştu. Parti teşkilatlarında görev alan gençler bölge halkına yardım edebilmek için yoğun çaba sarf etti.

Deprem bölgesinde parti, ırk, mezhep ayrımı gözetmeden herkes birbirine yardım etmeye çalıştı. Bu çalışmalar partiler arasındaki buzları da eritti.

İki partiden gençlere övgü

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan'ın gençlere yönelik "Gençler yine en başından beri sahadaydı. Hangi görüşten olursa olsun... Deprem haberi gelir gelmez ülkenin her yerinden gençler deprem bölgesine akın akın koştu. Her yerde bu ülkenin gençleri vardı. Kimi enkazdan yaraları çıkarmak için çabaladı. Kimi sıcak bir çorba dağıttı.  Böyle günlerde tekrardan nasıl bir millet olduğumuzu nasıl bir gençliğe sahip olduğumuzu daha iyi anlıyoruz. Biz güçlü bir milletiz ve gençlerimiz bu milletin mihengini oluşturuyor. Canımız Türkiye" paylaşımını alıntılayan  CHP Gençlik Kolları Başkanı Gençosman Kilik " Şımarık, ülkesini terk etmek istiyor, akılları havada denilen “şimdi ki gençler” depremde enkaza ilk koşan oldular. Yardım toplarken, tır yüklerken, yemek dağıtırken hep onlar vardı. Bu bir sınavsa, en iyi sınavlardan birisini gençler verdi. Türkiye’nin gençlerine güvenin." paylaşımında bulundu.

 Gençosman Kilik'in tweetini alıntılayan Eyyüp Kadir İnan ise  " Elhamdülillah" diye yazdı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2068778/ak-parti-ve-chp-genclik-kollari-baskanlarindan-ornek-tweetler
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.