Kemal Kılıçdaroğlu'ndan yardımları halka ulaştırın çağrısı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin grup toplantısında yaptığı ''tek tek not aldığımız da bilinmelidir'' açıklamasını eleştirdi. Kılıçdaroğlu, ""Halka, defter tutuyoruz, not ediyoruz diye tehdit savuran beceriksizler! Şov yapmayı bırakın" ifadelerini kullandı.
Ecem Çetin
|
21 Şubat 2023, Salı - 11:05
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan yardımları halka ulaştırın çağrısı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından iktidarı eleştirdi. 

Kılıçdaroğlu, iktidarın depremzedelere çadır, konteyner ve mobil tuvalet götüremediğini söyleyerek, yardım ulaştırılması yönünde çağrıda bulundu. 

"Şov yapmayı bırakın"

CHP Lideri sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı: 

"Halka, defter tutuyoruz, not ediyoruz diye tehdit savuran beceriksizler! Şov yapmayı bırakın, geçen iki haftada depremzedelere çadır, konteyner ve mobil duş-tuvalet götüremediniz. İnsanlar soğuk yüzünden az hasarlı evlerine dönmek zorunda kaldılar. Yardımları halka ulaştırın!"

Devlet Bahçeli açıklama 

Partisinin Meclis grup toplantısında konuşan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli şunları söylemişti; 

"Yalan haber yayan, dedikodu çıkaran, malumat kirliliğine umut bağlayan siyasi yamyamlığa heves eden kim varsa insanlığı kuşkulu ve tartışmaya açıktır. Fırsatçılığın karanlığından istifade ede etiketleri arttıranlar, kiraları artıranlar, kasasını doldurmak için hareket edenler bu milletin bir ferdi olamayacağı gibi şerefli de sayılamazlar Depremden Menfaat devşirmenin arayışında olanlar ahlaksızlığın markalarıdır. Bunları tek tek not aldığımız da bilinmelidir."

http://www.ankaramasasi.com/haber/2070704/kemal-kilicdaroglundan-yardimlari-halka-ulastirin-cagrisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.