AK Partili kadın üyeden çirkin saldırı

Bolu Belediye Meclisi'nde AK Partili kadın üyeden peş peşe utandıran görüntüler...
Mevlüt Peker
|
21 Şubat 2023, Salı - 20:23
AK Partili kadın üyeden çirkin saldırı

Bolu Belediyesi Meclis Toplantısı'nda AK Partili ve CHP'li üyeler arasında gerginlik yaşandı. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a, gerilim sürerken bir maddeyi oylamaya sunduğu sırada su şişeleri fırlatıldı.

Tanju Özcan başını eğerek su şişelerinden kurtulmaya çalışırken, saldırının bir kadın meclis üyesi tarafından yapılmış olabileceği ihtimali ilk anda kimsenin aklına gelmedi. Ancak ikinci su şişesinin de Tanju Özcan'a doğru atılmasıyla çirkin saldırının AK Partili meclis üyesi Hacer Çınar'dan geldiği görüldü.

Hacer Çınar, düzenlediği çirkin saldırısına hiçbir karşılık vermeyen Tanju Özcan'a bu kez de "Ahlaksız" şeklinde defalarca bağırarak haraket etti.

Tanji Özcan ise çirkin saldırı ve çirkin sözler sonrası "Bana ahlaksız diyemezsin. Haddini bilsin." karşılığını verdi.

Tanju Özcan tartışmanın uzamaması için tekrar oylamaya döndü ancak Hacer Çınar bu kez hakaretin dozunu daha da artırarak "pislik" diye bağırdı.

Belediye meclisini sokak kavgasına çeviren Hacer Çınar'ın son hakaretine ise Tanju Özcan, nazik bir ses tonuyla, "Pislik miyim ben? Hacer Hanım, bu laflar size çok yakışıyor" karşılığını verdi.

Tanju Özcan bir kez daha tartışmayı uzatmamak için oylamaya döndü ancak hızını alamayan AK Partili kadın üye Hacer Çınar, bu kez de başkanlık kürsüsüne kadar gelerek Tanju Özcan'a fiili saldırıda bulunmak istedi. Araya girilmesi üzerine Hacer Çınar, kürsüde bulunan su bardağını hızla alarak Tanju Özcan'ı fırlattı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2070814/ak-partili-kadin-uyeden-cirkin-saldiri
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.