Tanju Özcan, Hacer Çınar'dan şikayetçi oldu

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, belediye meclis toplantısında kendisine su şişesi fırlatan AK Parti Belediye Meclis Üyesi Hacer Çınar hakkında şikayetçi oldu.
Onur Çetinkaya
|
27 Şubat 2023, Pazartesi - 17:27
Tanju Özcan, Hacer Çınar'dan şikayetçi oldu

Geçtiğimiz hafta Bolu Belediyesi'nde görüşülen belediye meclis toplantısı sırasında Belediye Başkanı Tanju Özcan ile AK Parti Belediye Meclis Üyesi Hacer Çınar arasında tartışma yaşandı.

Karşılık atışma sonrası gerilim yaşandı. Bu sırada  Çınar, salondan çıkarken yöneldiği kürsünün üzerinde bulunan su şişesini Özcan'a fırlattı. 

Özcan, üzerine gelen şişeden son anda kaçtı. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan olayın ardından avukatı aracılığıyla şikayetçi oldu.

"İstifaya davet edeceğim"

Özcan, çarşamba günü gerçekleştirilecek toplantıda Çınar’ı istifaya davet edeceğini söyledi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan," Üstelik o atılan maddeleri, yapılan hakareti şahsıma algılamıyorum. Ben seçilmiş Bolu belediye başkanıyım. Bolu halkının iradesine yapılmıştır her şeyden önce. O yüzden herkes diline, üslubuna dikkat etsin, özellikle kadınlar. Yeri gelince ‘Biz anneyiz’ demeyi biliyorsun. Bir anneye yakışıyor mu bu sözler? O yüzden belediye meclis toplantısı olacak çarşamba günü Hacer Çınar’ı önce özür dilemeye davet edeceğim, sonra da istifa etmeye davet edeceğim. Çünkü onun gibi insanlar, bu görevlere maalesef bu dilleriyle layık değiller" diye konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2071862/tanju-ozcan-hacer-cinardan-sikayetci-oldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.