Haluk Levent, AHBAP Derneği’nin Kızılay’dan neler aldığını açıkladı

AHBAP Derneği Başkanı Haluk Levent, Kızılay’dan sadece çadır değil gıda da satın aldıklarını açıkladı.
Ersin Küçükbarak
|
27 Şubat 2023, Pazartesi - 12:11
Haluk Levent, AHBAP Derneği’nin Kızılay’dan neler aldığını açıkladı

Ünlü müzisyen ve AHBAP Derneği Başkanı Haluk Levent, FOX TV’de İlker Karagöz’ün konuğu oldu.

Kızılay’dan gıda satın alıp almadıklarına ilişkin soruyu yanıtlayan Levent, böyle bir satın alma yaptıklarını doğruladı.

"Barbunyalar kuru fasulyeler falan onları aldık"

Haluk Levent, “Şimdi benim raporlarda 7% kısmı 100 TL’nin yedisini Kızılay’dan dönüşümlü şeyler var. Barbunyalar kuru fasulyeler falan onları aldık, sattılar. Evet onları almışız, tam rakamı yarın raporlarda çıkacak” dedi.

 “Buna muhatap ben miyim?”

“Kızılay bunu nasıl satar?” sorusu üzerine Levent, “Buna muhatap ben miyim?” diye sordu.

Haluk Levent, insanların deprem bölgesinde soğuktan tir tir titrerken kendisinin bir an önce çadır alıp yetiştirmek zorunda olduğuna işaret etti.

Kendinin bir müzisyen olmasına rağmen hem çadırları bulduğunu hem de onları deprem bölgesine getirtebilmek için ilişkilerini kullanarak nakliye aradığını anlatan Levent, “sabahlara kadar çileyi görseniz yani saatlerce telefondayız” şeklinde konuştu.

" Ben bugün AHBAP başkanlığını bırakarak gerçekten özür dileyerek giderim”

Haluk Levent şöyle devam etti:

“Ben elimden geleni yaptığını düşünüyorum ve yapacağım da tekrar ama burada 28 ben bu faturaları açıklayacakken. Diyorlar ki sen istesen aldırtmayabilirdim istesem aldırtmayabilirim. 40 milyon 46 milyonluk bir paranın beş dakikada tamam tamam 46 milyon  verme gönderdiği bir durumu yok. Bunu şantaj malzemesi de kullanamazsın. Bak seni açık, ben bunu önce bir alayım bir dakika benim için önemli. Orada insanların ölümünü görüyoruz. Bir dakika, bir dakika önemli. Ben önce satın alırım. Kızılay kurumu yönetimi kararı alır der ki Biz bunları sattık ama satmamalıydık der. Yönetim kurulları parayı geri iade eder. Onu ben bilemem ama Afad da parayla alıyor. Çünkü ilişkiler, oradaki şirketler birbiriyle girdi, çıktı yapmak zorunda. Muhasebe oturmazsa sistem çöker zaten onu biliyorum ama belki depreme özel bir şey çıkartırlar. Hani bir kanun çıkartır bir şey çıkartırlar bilmiyorum ama önce ben almalıyım çünkü çadır yok. Yani bana deseniz ki İlker o tarihte biri çıksın desin ki ben o tarihte çadır vardı buradaydı desin. Ben bugün AHBAP başkanlığını bırakarak gerçekten özür dileyerek giderim”

“Şaşırmaya vaktim var mı?”

İlker Karagöz’ün “Ne olacaktı o çadırları siz almasaydınız  depoda mı duracaktı ?” sorusunu da Levent, “Bilmiyorum bilemem, zaten onu hiç bilemem” diye yanıtladı.

Haluk Levent, “Depremin üçüncü gününde Kızılay’ın deposunda çadır olduğunu duyduğunda ne düşündün?” sorusu üzerine ise “Şaşırmaya vaktim var mı?” değerlendirmesinde bulundu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2071789/haluk-levent-ahbap-derneginin-kizilaydan-neler-aldigini-acikladi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.