Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisi izle: Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisi oyuncuları ve konusu

Yönetmenliğini Zeynep Günay Tan ile Mesude Erarslan'ın üstlendiği ve senaryosunu Coşkun Irmak'ın yazdığı Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisi, yayınlandığı dönemde konusuyla reyting rekorları kırarak izleyicilerin dikkatini çekmişti. Peki Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisi ne zaman çekildi? Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisi nerede çekildi? Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin konusu ne? Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? İşte yanıtı…
Büşra Bayrak
|
02 Mart 2023, Perşembe - 13:40
Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisi izle: Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisi oyuncuları ve konusu

Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisi,1960’lı yıllardan yakın döneme uzanan kimi zaman hüzünlü kimi zaman umudun, aşkın eksik olmadığı izleyenleri derinden etkileyen bir yolculuğa çıkartıyor.

Yayınlandığı yıllarda da büyük ses getiren Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisi, Türk dizileri arasında kültler listesinde yer almayı başardı.

2010 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisi, D Productions imzası taşıyor. Dizi, adını Erkin Koray’ın unutulmaz şarkısı Öyle Bir Geçer Zaman ki’den almıştır. 120 bölümden oluşan Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisi 3 sezon yayın hayatına devam etmiştir.

Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisi konusu

1960'lı yılların sonunda, kocasının kendisine yaptığı onca kötülüğü ve yaşadığı aile dramını unutamamış, bir evladını torununun doğumunda kaybetmiş bir annenin ve aynı zamanda kendisine ait bir konfeksiyon atölyesinin sahibi olan Cemile'nin, kızları Berrin ve Aylin; oğulları Mete ve Osman, kayınvalidesi Hasefe Hanım, damatları ve torunları ile verdiği mücadele anlatılmaktadır. Geçen bu olayları Cemile'nin küçük oğlu Osman anlatmaktadır. 3. sezonda 12 Eylül Darbesi anlatılmaktadır.

Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisi oyuncuları ve karakterleri

Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisi nerede çekildi?

Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisi İstanbul Unkapanı semtinde çekildi. Unkapanı Zeyrek Bölgesi'nde dizi için 9 ev tamamen restore edildi ve 51 adet ev boyanarak diziye dâhil oldu.

Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisi izle

Hikaye, 1967 yılında, İstanbul’un eski semtlerinden birinde başlayan ve günümüze kadar sürecek olan bir zamanı dilimini içerir.
Hikayenin odağında Akarsu ailesi vardır. Anılan zaman içinde bu ailenin dağılması, aile bireylerinin bu dağılmadan aldıkları etkiler ve her birinin bu etkiler altında şekillenen hayat hikayeleri sergilenir.
Denizci olan Ali Akarsu’nun, Hollandalı Carolin’le olan aşkı, karısı Cemile Akarsu tarafından öğrenilince, yaşanan büyük sıkıntılar ve bu durumun yarattığı olumsuz koşullar, Cemile, Ali ve çocukları üzerinde, hayatlarının geri kalanını şekillendirecek kalıcı etkiler bırakır. Hayatla ve birbirleriyle olan mücadeleleri, bir çok travmanın izlerini taşıyarak, sürer

 “Öyle Bir Geçer Zaman Ki…”, hikayesinde yer alan kişilikleri, olayları, nostalji duygusunun atmosferi içinde sergilemeyi ve en sonunda da, seyirciyi de bu atmosfere dahil edebilmeyi amaçlar.

Diziyi yeniden izlemek veya kaçıranlar için tüm bölümler https://www.kanald.com.tr/oylebirgecerzamanki linkinden izlenebiliyor.

Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisi son bölüm izle

Tuğrul’u elinde tutan Mete’nin etrafı polisler tarafından çevrilir.

Arif ve Cemile, Mete’yi ikna etmek için polislerden içeri girebilmek için izin isterler. Onlara yardım için Soner de oradadır. Herkes Mete’nin vereceği kararı beklemektedir. Osman, dergiyi çıkartmaya başlar. Yazdıkları ve dergi beklediğinden çok daha fazla ilgi görür. Polisten kaçan İbo, en sonunda yakayı ele verir. Onun yakalandığını öğrenen Mesude ziyarete gider. İbo’nun paralarını alan Carolin ise İsviçre’ye gitmek için hazırlıklara başlar. Ancak Mustafa onunla gitmek istemez ve babaannesine kaçar. Bahar, düğün istemez, sade bir nikahla evlenmek ister. Ancak Cemile devreye girer ve onu evlerinin bahçesinde aile arası düğüne ikna eder. Bahar ile Soner’in düğün hazırlıkları için herkes seferber olur. Deniz bu önemli geceye Kerem ve ailesini de davet etmeyi ihmal etmez. Annesi ile babasının yakınlaşması Zehra’yı çok mutlu eder. Berrin ve Hakan uzun zamandır ilk kez birlikte ve mutludurlar. Hasefe Hanım ise beklenmedik bir teklifle karşı karşıya kalır.

Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisi son bölümü kaçıranlar https://www.teve2.com.tr/diziler/guncel/oyle-bir-gecer-zaman-ki/bolumler/oyle-bir-gecer-zaman-ki-120-bolum  linkinden izleyebilir.


http://www.ankaramasasi.com/haber/2072436/oyle-bir-gecer-zaman-ki-dizisi-izle-oyle-bir-gecer-zaman-ki-dizisi-oyunculari-ve-konusu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.