Muharrem İnce'den kafa karıştıran paylaşım

2018 seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi'nin cumhurbaşkanı adayı olan ve seçimin ardından partisinden ayrılarak kurduğu Memleket Partisi'yle yoluna devam eden Muharrem İnce, dün yapılan Millet İttifakı sonrasında ilginç paylaşımıyla dikkat çekti.
Onur Çetinkaya
|
03 Mart 2023, Cuma - 10:12
Muharrem İnce'den kafa karıştıran paylaşım

Cumhurbaşkanı adayını belirlemek için dün bir araya gelen Millet İttifakı'nı oluşturan altı siyasi partinin toplantısında yine bir karara varılamadı.

Nihai uzlaşının sağlanamaması sonrasında yapılan ortak basın açıklamasında ise,  "Cumhurbaşkanı adayımız konusunda ortak bir anlayışa ulaşmış bulunuyoruz. Nihai açıklamayı 6 Mart Pazartesi kamuoyuyla paylaşacağız" denildi.

Millet İttifakı'nın dünkü toplantısından sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı ön plana çıkarken toplantı sırasında Kılıçdaroğlu ve Akşener arasında gerginlik yaşandığı iddia edildi.

İnce'den kafa karıştıran mesaj

2018 seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi'nin cumhurbaşkanı adayı olan ve seçimin ardından partisinden ayrılarak kurduğu Memleket Partisi'yle yoluna devam eden Muharrem İnce dün yapılan Millet İttifakı sonrasında ilginç paylaşımıyla dikkat çekti. 

Sosyal medya hesabında paylaşımda bulunan İnce, "Nerede kalmıştık?" mesajıyla adaylığa yeniden göz kırptı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2072582/muharrem-inceden-kafa-karistiran-paylasim
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.