Yalan Dünya dizisi izle: Yalan Dünya dizisi oyuncuları ve konusu

Oynadığı dönemde reyting rekorları kıran ve Türk dizileri arasında komedi türündeki en iyi dizilerden birisi olan Yalan Dünya ne zaman çekildi?, Yalan Dünya'nın konusu ne?, Yalan Dünya'nın oyuncu kadrosunda kimler var? Sizler için derledik.
Ecem Çetin
|
03 Mart 2023, Cuma - 12:50
Yalan Dünya dizisi izle: Yalan Dünya dizisi oyuncuları ve konusu

Ünlü oyuncu ve senarist Gülse Birsel'in kaleme aldığı Türkiye'de en çok izlenen komedi dizilerinden biri olan Yalan Dünya, halen ilgiyle takip ediliyor. 

Oynadığı dönemde oyuncu kadrosu ve hikayesiyle fırtınalar estiren dizinin merak edilenlerini sizler için derledik. Yalan Dünya'nın oyuncu kadrosunda kimler var? Yalan Dünya, hangi yıllar arasında oynadı? Yalan Dünya, kaç bölüm?

Yalan Dünya'nın oyuncu kadrosunda kimler var?

Gürse Birsel, Beyazıt Öztürk, Gonca Vuslateri, Bartu Küçükçağlayan, Gupse Özay,Sarp Apak, Olgun Şimşek, İrem Sak, Derya Karadaş, Hasibe Eren, Altan Erkekli,Füsun Demirel, Okan Çabalar, Hakan Meriçliler, Tuna Orhan, Hümeyra, Rutkay Aziz ve daha birçok isim oyuncu kadrosunda yer alıyor. 

Yalan Dünya hangi yıllar arasında oynadı?

Kanal D'de oynayan dizi, 13 Ocak 2012 tarihinde ilk bölümüyle yayın hayatına başladı. Dizi 19 Kasım 2014'de son bölümüyle ekranlara veda etti.

Yalan Dünya konusu ne? 

Bir dizi setinde bölüm oyuncusu olan Deniz, terfi alarak başrol olur. Terfinin ardından Deniz, ev arayışına girer. İş arkadaşları ve kardeşiyle yaşayacak olan Deniz bir ev bulur. Ev sahibi bir aileye vermek istediğini söyleyince Deniz ve arkadaşları yalana başvurur. 

Yalan Dünya kaç bölüm? 

Yalan Dünya dizisi toplam  90 bölümden oluşmaktadır. 

Yalan Dünya kaç sezon?

Dizi, dört sezondan oluşmaktadır. 

Yalan Dünya nerede çekildi? 

Yalan Dünya çekimleri Alibeyköy'de bir platoda gerçekleştirilmiştir. 

Yalan Dünya dizisi tekrarı 

Dizinin tekrar bölümleri sık sık teve2 ekranında yayınlanıyor.  Dizinin tüm bölümlerine https://www.teve2.com.tr/dizil... linkinden ulaşabilirsiniz. 

Fragmanı izlemek için: https://www.teve2.com.tr/dizil...

http://www.ankaramasasi.com/haber/2072630/yalan-dunya-dizisi-izle-yalan-dunya-dizisi-oyunculari-ve-konusu

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.