Ümit Özdağ'dan Mansur Yavaş'a 'Cesur olun' çağrısı

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a bir kez Cumhurbaşkanı adayı olma çağrısı yaptı. Özdağ "Türk halkı bu seçimlerde sizi cumhurbaşkanlığına götürecektir. Yeterki siz cesur olun" ifadelerini kullandı.
Ankara Masası
|
03 Mart 2023, Cuma - 13:55
 Ümit Özdağ'dan Mansur Yavaş'a 'Cesur olun' çağrısı

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce''yle ittifak kuran Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ sosyal medya hesabından dikkat çeken bir video paylaştı.

Özdağ, videoda Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a adaylık teklifini bir kez daha yineledi.

Nisan 2022'de Yavaş'a adaylık teklifinde bulunduğunu hatırlatan Özdağ, "Türk halkından oy alamadıkları için bir başka partinin listesinden milletvekili adayı olmak için mücadele eden genel başkanlıkların ihtiraslarına Türkiye'nin geleceğini terk etmeyin. Atatürk cumhuriyetini korumak için, lütfen Atatürk gibi davranın ve Atatürk gibi cesur bir şekilde Türk milletine ve Türk milletinin vicdanına güvenerek yola çıkın, göreceksiniz; Türk halkı bu seçimlerde sizi cumhurbaşkanlığına götürecektir. Yeterki siz cesur olun" ifadelerini kullandı.

Zafer Partisi ve Memleket Partisi, Muharrem İnce'nin adaylığını konusunda daha önce anlaşmaya varmıştı.

Aday krizi mi yaşanıyor?

Dün gerçekleştirilen altılı masa toplantısında İYİ Parti'nin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına karşı çıktığı, Mansur Yavaş'ın adaylığını masaya getirdiği iddia edilmişti.

Altılı masanın adayını 6 Mart'ta açıklaması bekleniyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2072645/umit-ozdagdan-mansur-yavasa-cesur-olun-cagrisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.