Şener Şen'in Neşeli Günler'deki sahnesi gündem oldu!

Siyasette yaşanan gelişmelerden sonra Şener Şen'in Ziya tiplemesi sosyal medyada viral oldu.
Ecem Çetin
|
05 Mart 2023, Pazar - 10:58
Şener Şen'in Neşeli Günler'deki sahnesi gündem oldu!

14 Mayıs'ta yapılması planlanan seçimler yaklaşırken siyasette hareketli günler yaşanıyor... 

Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 6'lı masadan ayrıldığını açıkladı. 

Akşener, 5 siyasi partinin Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını değerlendirdiğini, İYİ Parti olarak ise Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ismini masaya sunduklarını ancak kesin bir şekilde reddedildiklerini açıkladı.

5 liderden ortak açıklama 

Öte yandan, 5 siyasi parti dün Saadet Partisi'nin ev sahipliğinde bir araya geldi. Liderler, toplantı sonrasında ortak açıklama yaparak, "Hedefimiz; kaybedeni olmayan bir zaferdir! Bu çerçevede; bir önceki toplantımızda karara vardığımız gibi, 6 Mart Pazartesi günü tekrar Saadet Partisi’nin ev sahipliğinde bir araya geleceğiz. Ortak bir anlayışa ulaştığımız 28. Dönem TBMM ve 13. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ortak Cumhurbaşkanı adayımız ve geçiş süreci yol haritası konusunda nihai açıklamayı kamuoyu ile paylaşacağız" denildi. 

İYİ Parti'de ise yeni bir gelişme yaşandı. Hukukçu Ersan Şen, İYİ Parti'nin kabul etmesi durumunda cumhurbaşkanı adayı olacağını söyledi. Şen'in açıklamaları sonrası İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kendisini genel merkeze çağırdı. 

Şener Şen'in Ziya karakteri gündem oldu 

Siyasette yaşanan gelişmelerle ilgili sosyal medyada binlerce paylaşım yapılırken, usta oyuncu Şener Şen'in yıllar önce Ziya karakterine hayat verdiği 1978 yapım Neşeli Günler filmindeki sahnesi gündem oldu. 

İşte o meşhur sahne;  

http://www.ankaramasasi.com/haber/2073938/sener-senin-neseli-gunlerdeki-sahnesi-gundem-oldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.