CHP Genel Merkezinde aday hareketliliği

Millet İttifakı, Saadet Partisi Genel Merkezindeki toplantının ardından ittifak adayını açıklayacak. Kılıçdaroğlu'nun ismi ön plana çıkarken, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezinde hareketlilik başladı. Tüm üyeler saat 19.00'da merkeze çağrıldı, bina önüne platform kuruldu.
Onur Çetinkaya
|
06 Mart 2023, Pazartesi - 11:34
CHP Genel Merkezinde aday hareketliliği

Millet İttifakında geçtiğimiz hafta yaşanan kriz gündeme bomba gibi düştü. 13. toplantının ardından Akşener ile Kılıçdaroğlu'nun aday üzerinde ayrışması sonrası her iki lider önce kurmaylarını toplandı daha sonra açıklamalar yaptı.

Toplantından bir gün sonra İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener krizin aşılamadığını belirterek masadan ayrıldıklarını açıkladı. 

Kılıçdaroğlu, Akşener'in açıklamalarına ilişkin, "Hiç meraklanmayın bütün taşlar yerine oturacak. Yolumuza devam ediyoruz" dedi.

İttifak toplanıyor

Tartışmaların yeni haftayla başladığı bugün kritik bir toplantı gerçekleştirilecek. Saadet Partisi Genel Merkezinde düzenlenecek toplantıda 5 lider artık ittifak adayını açıklayacak.

CHP Merkezinde hareketlilik 

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına kesin gözüyle bakılırken, partide de hareketlilik yaşandı.

CHP, tüm üyelerine mesaj göndererek akşam saat 17:00’de Saadet Partisi’nin genel merkezi önüne, 19:00’da da CHP genel merkezi önüne çağırdı. Diğer yandan genel merkez önüne  platform kurma hazırlıkları da başladı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2074102/chp-genel-merkezinde-aday-hareketliligi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.