Kızılcahamam'da voleybol maçında duygusal anlar!

Kızılcahamam yapılan voleybol maçı, duygusal anlara sahne oldu. Maç öncesi depremzede çocuklar için oyuncaklar atıldı.
Ecem Çetin
|
08 Mart 2023, Çarşamba - 13:16
Kızılcahamam'da voleybol maçında duygusal anlar!

Kızılcahamam Belediyesi Kadın Voleybol Takımı, Voleybol Kadınlar 2. Liginde  Kızılcahamam Rıza Doğan Spor Salonunda  TEİAŞ Kadın Voleybol Takımını  ağırladı. 

Maçın başında deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlar için saygı duruşunda bulunuldu hemen ardından duygusal bir harekete imza atıldı. 

Taraftarlar,  "Sen De Bir Oyuncak Getir" kampanyası ile salonun parkelerini depremzede çocuklar için oyuncaklarla doldurdu.

Daha sonra yapılan karşılaşmada Kızılcahamam Belediyesi rakibini 3-0 mağlup ederek ligin son maçında 9. galibiyetini aldı.

Maç öncesinde karşılaşmaya gelen Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Türkiye Voleybol Federasyonu Genel Sekreteri Nihal İşçi, TVF Ankara İl Temsilcisi Selahattin Karayel ve Kızılcahamam Belediyesi Voleybol Takımı Sponsoru Armin Elektrik Genel Müdürü Ünal Boztunalı’ya plaketleri Kızılcahamam Kaymakamı Can Aksoy, Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, Kızılcahamam Belediye Başkan Yardımcısı ve Kızılcahamam Belediyesi Amatör Spor Kulübü Başkanı Yılmaz Özbek tarafından plaket takdim edildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2074411/kizilcahamamda-voleybol-macinda-duygusal-anlar
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.