İYİ Partili Bilge Yılmaz, Halk TV canlı yayınında Halk TV'yi eleştirdi

İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Bilge Yılmaz, aday krizinin ardından Halk TV'nin Meral Akşener'i hedef aldığını belirterek, katıldığı yayında Halk TV'yi eleştirdi.
Ankara Masası
|
10 Mart 2023, Cuma - 09:27
İYİ Partili Bilge Yılmaz, Halk TV canlı yayınında Halk TV'yi eleştirdi

Halk TV yayınına katılan İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Bilge Yılmaz, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in aday krizinin ardından masadan kalkması, ABB Başkanı Mansur Yavaş ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik özel formül isteğine ilişkin Halk TV'den yapılan eleştirilerle ilgili kanalı hedef aldı.

Halk TV'den iftiralar atıldığını belirten Bilge Yılmaz "Çok önemli bir seçim. Elimizdeki en iyi kadrolarla çıkma isteğiydi. Bu isteği gerçekleştirmek için bir siyasi bedelde ödemekte göze alındı. Çok ağır eleştiriler geldi. Onların bir kısmı maalesef iftira olarak nitelendireceğim, çünkü çok ağır sözler söylendi. Sonunda görüldü ki Meral hanımın kendisi için isteği bir şey yok. Daha iyi bir kurguyla yol çıktık, Kemal bey yine cumhurbaşkanı adayı ama parti iki tane popüler belediye başkanıyla çalışmalara çıkacak. Onun verdiği etkiyle seçimi kazanma şansımızın çok daha arttığını düşünüyorum." diye konuştu.

Eleştirilerin haklı olmadığını belirten Yılmaz "İftiralarla öküzün altında buzağı aranmasını doğru bulmuyorum" dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2074617/iyi-partili-bilge-yilmaz-halk-tv-canli-yayininda-halk-tvyi-elestirdi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.