CHP'de sürpriz isimlerle görüşme

Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) adaylık için sürpriz isimlerle görüşüldüğü iddia edildi. Bunların arasında sanatçı Candan Erçetin, Türkan Elçi gibi isimlerin yer aldığı ifade edildi.
Ankara Masası
|
16 Mart 2023, Perşembe - 10:57
CHP'de sürpriz isimlerle görüşme

Seçim kararının Resmi Gazete'de yayımlanmasıyla 14 Mayıs genel seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri için geri sayım sürüyor.

Seçimlerde milletvekili aday adayı olmak isteyen isimler için siyasi partilere başvurular başladı.Milletvekiliği için ise sürpriz isimler gündeme geliyor. 

CHP'nin sanatçı kontenjanı için bazı isimlerle görüştüğü iddia edildi.

Birgün gazetesinin haberine göre, CHP yönetimi sanatçı Candan Erçetin ile görüştü. Çetin'le ön görüşme yapıldığı ancak sanatçının daha karar vermediği belirtildi.

CHP'de adaylık için konuşulan bir başka isim ise DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu ve saldırıya uğrayan Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi'nin eşi Türkan Elçi. CHP'nin Elçi'ye Diyarbakır milletvekilliği önerdiği ancak görüşmelerin hala sürdüğü belirtiliyor.

Çorlu tren faciasında oğlu Arda Sel ve eşi Hakan Sel'i kaybeden Mısra Öz'e de adaylık teklifi götürülmesi planladığı öne sürüldü.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2075394/chpde-surpriz-isimlerle-gorusme
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.