Seyran ve Ferit’in yeni sınavı! Yalı Çapkını, yeni bölümüyle cuma akşamı Star'da!

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un başrolünde yer aldığı Yalı Çapkını, heyecan dolu yeni bölümüyle cuma akşamı Star'da!
Ecem Çetin
|
16 Mart 2023, Perşembe - 12:50
Seyran ve Ferit’in yeni sınavı! Yalı Çapkını, yeni bölümüyle cuma akşamı Star'da!

Hikayesi, oyuncu kadrosuyla her hafta reyting rekorları kıran ve ilgiyle takip edilen  Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in başrolü paylaştığı   ‘Yalı Çapkını’ yeni bölümüyle 17 Mart Cuma akşamı Star’da… 

Yeni bölümünün konusu

Asuman ve Fuat evlatlık alma konusunu Orhan, Gülgün ve İfakat’e açar ancak beklemedikleri bir cevap alırlar. Seyran, Ferit’le arayı düzeltmek için bir karar vermiştir ancak ikisini yeni bir sınav beklemektedir. Ferit ve Gülgün; Zerrin’in talepleri karşısında hem şaşırır hem de tedirgin olurlar. Zerrin’le ilgili Pelin’e hesap soran Ferit ise Pelin’den ummadığı bir tepki görür. Evdeki ve işyerindeki baskıdan bunalan Orhan’ın yardımına beklemediği biri koşar. Kazım Ağa ise Korhanların şirketindeki yeni düzenine alışmaya başlar.

Yapımını  OGM Pictures’ın üstlendiği, hikayesi Gülseren Budayıcıoğlu’na ait olan dizinin yönetmen koltuğunda  Burcu Alptekin otururken,  senaryosunu Mehmet Barış Günger kaleme alıyor.

Yalı Çapkını’nda, Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor başrolde yer alırken; Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Selen Özbayrak, Umut Gezer gibi isimler de oyuncu kadrosunda yer alıyor. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2075398/seyran-ve-feritin-yeni-sinavi-yali-capkini-yeni-bolumuyle-cuma-aksami-starda
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.