İfakat, Suna’ya talip buluyor! Yalı Çapkını, heyecan dolu yeni bölümüyle yarın akşam Star'da!

Hikayesi, oyuncu kadrosuyla her hafta reyting rekorları kıran ve ilgiyle takip edilen Yalı Çapkını, heyecan dolu yeni bölümüyle nefes kesecek.
Ecem Çetin
|
23 Mart 2023, Perşembe - 12:28
İfakat, Suna’ya talip buluyor! Yalı Çapkını, heyecan dolu yeni bölümüyle yarın akşam Star'da!

Cuma akşamları Star ekranında ilgiyle izlenen Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in başrolü paylaştığı ‘Yalı Çapkını’ yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. 

Yeni bölümünün konusu

Seyran duyduklarından sonra çok öfkelenir ve Ferit ile arasında soğuk rüzgarlar esmeye başlar. İfakat; Suna’ya kendi uygun gördüğü bir talip (Saffet) bulurken Suna’yı Seyran ve Ferit’le beraber Saffet’le akşam yemeğine çıkması için ikna eder. Bu durum Abidin’in de Suna’nın da hoşuna gitmez. Öte yandan İfakat Latif’le ilgili planlarını hayata geçirmek için de Sultan’la işbirliği yapmaya devam eder. Zerrin’in hedefinde ise bu kez Seyran vardır.

Yapımını  OGM Pictures’ın üstlendiği, hikayesi Gülseren Budayıcıoğlu’na ait olan dizinin yönetmen koltuğunda  Burcu Alptekin otururken,  senaryosunu Mehmet Barış Günger kaleme alıyor. 

Yalı Çapkını’nda, Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor başrolde yer alırken; Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Selen Özbayrak, Umut Gezer gibi isimler de oyuncu kadrosunda yer alıyor. 

‘Yalı Çapkını’, yeni bölümleriyle her cuma Star’da!

 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2076204/ifakat-sunaya-talip-buluyor-yali-capkini-heyecan-dolu-yeni-bolumuyle-yarin-aksam-starda
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.