Ali Koç ve Dursun Özbek, PFDK'ye sevk edildi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Dursun Özbek ve Ali Koç'un yanı sıra Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu ve Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu'nu disipline verdi.
Mevlüt Peker
|
22 Mart 2023, Çarşamba - 01:02
Ali Koç ve Dursun Özbek, PFDK'ye sevk edildi

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ve Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, TFF (Türkiye Futbol Federasyonu) PFDK’ya (Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu) sevk edildi.

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, TFF Hukuk Müşavirliği, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek'i sportmenliğe aykırı hareketi sebebiyle disipline verdi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ile yönetici Burak Çağlan Kızılhan ise müsabaka görevlileri ve hakem hakkında yaptığı açıklamaları sebebiyle Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna gönderildi.

Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu'nun da Ali Koç ve Burak Çağlan Kızılhan ile aynı gerekçeyle disipline yollanmasına karar verildi.

Jesus iki ihlalden disiplinde…

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, iki ayrı dosya ile Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna gönderildi.

Portekizli teknik direktör Jorge Jesus hem UEFA Avrupa Ligi'nde Sevilla ile yapılan maçın ardından yaptığı açıklamaları hem de Süper Lig'deki Corendon Alanyaspor maçında gördüğü kırmızı kart sebebiyle disiplin kuruluna yollandı.

Hakareti sebebiyle Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, talimatlara aykırı hareketleri nedeniyle Beşiktaş Yardımcı Antrenörü Bayram Bektaş ve Şeref Çiçek, sportmenliğe aykırı hareketi sebebiyle Arabam.com Konyaspor Yardımcı Antrenörü Branimir Micovic Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna gönderilen sporcular arasında bulunuyor.

Süper Lig'den Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, VavaCars Fatih Karagümrük ve Arabam.com Konyaspor da farklı nedenlerle PFDK’ya gönderildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2076028/ali-koc-ve-dursun-ozbek-pfdkye-sevk-edildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.