Erdoğan,"14 Mayıs tarihi yol ayrımıdır"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen, İlim Yayma Vakfı 52. Genel Kurulu'nda konuştu. Seçimlerle ilgili ise,"14 Mayıs tarihi yol ayrımıdır" ifadelerini kullandı.
Onur Çetinkaya
|
25 Mart 2023, Cumartesi - 15:13
Erdoğan,"14 Mayıs tarihi yol ayrımıdır"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul  Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen, İlim Yayma Vakfı 52. Genel Kurulu'nda açıklamalarda bulundu.

"Asla boyun eğmeyiz"

Deprem felaketine değinen Erdoğan, Vakıf ve derneklerimiz reklam ve algı peşinde koşmadan gurur verici işlere imza atıyor.Zehirli dilleri ile kuru gürültü patırtı ile bizi yolumuzdan alıkoyabileceklerini düşünenlere asla boyun eğmeyiz.
Tehditlere, zorbalıklara, aba altından sopa gösteren kifayetsizlere rağmen, ülkemize ve milletimize hizmet mücadelemizi kararlılıkla sürdürmeliyiz. " açıklamasını yaptı.

Sözlerini sürdüren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Tek parti faşizmi özlemiyle yaşayan bir avuç kendini bilmezin sizlerin samimiyetinden rahatsızlık duyduğunun farkındayız. Milletin ruh kökünden beslenmeyen bu asalakları kendi hırslarıyla baş başa bırakıyoruz." dedi.

"14 Mayıs tarihi yol ayrımıdır" 

Mayıs ayında gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı seçimlerine değinen Erdoğan, "Yeni bir seçimin eşiğindeyiz. Elbette her seçim önemli ama 14 Mayıs seçimleri tam manasıyla tarihi bir yol ayrımıdır.  14 Mayıs'ta milletimizle beraber bu zaferi perçinlediğimizde yeni bir dönem başlayacak. "ifadelerini kullandı.

"Her alanda destan yazan Türkiye var"

Kişi başı milli gelirin 10 bin 650 dolara yükseldiğini belirten Cumhurbaşkanı, "Her alanda destan yazan bir Türkiye var. Hem asrın felaketiyle mücadele ediyor hem de asrın projelerini tek tek gerçeğe dönüştürüyoruz. Bugün hem depremin yaralarını saran hem de işçisine, memuruna, emeklisine her türlü desteği veren bir ülkeye kavuştuk. Önümüzdeki günlerde milletimize yeni müjdeler vermeyi de sürdüreceğiz. Asıl büyük başarımız, yasakları kaldırarak, insanımızın iradesine vurulan zincirleri kırarak, milletimize cesaret ve özgüven kazandırmamızdır. " dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2076464/erdogan14-mayis-tarihi-yol-ayrimidir
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.