Ayla Akif’i köşeye sıkıştırıyor! Kardeşlerim, bu akşam ATV'de!

Hiç beklemedikleri bir anda hem anne hem de babasız kalan kardeşlerin kalplere dokunan sıcacık hikâyesini anlatan “Kardeşlerim” yeni bölümüyle bu akşam ATV'de
Ecem Çetin
|
01 Nisan 2023, Cumartesi - 17:40
Ayla Akif’i köşeye sıkıştırıyor! Kardeşlerim, bu akşam ATV'de!

Cumartesi akşamları ATV ekranında ilgiyle izlenen “Kardeşlerim” heyecan dolu yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. 

84. bölümde neler yaşanacak?

Büyük şaşkınlık içinde izlediği görüntü, Ayla’yı Akif’e karşı harekete geçirirken; tüm çocuklar, Şengül’ün önderliğinde, Gönül’ün onlara bıraktığı lokantayı, yepyeni bir mekana dönüştürmek için kolları sıvarlar. Afra’nın gidişiyle büyük üzüntü yaşayan Oğulcan, kurduğu yepyeni hayallerine tutunur. Ahmet ve Suzan cephesinde önemli gelişmeler yaşanmaya başlarken, Zehra çalıştığı çiçekçide, hiç beklemediği bir durumun içine çekilir. Akif’in bir açığını bulmanın keyfini yaşayan Ayla ise, Akif’i şoke edecek bir hamle yapar.

Yapımını NGM, yapımcılığını Nazlı Heptürk'ün üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Serkan Birinci oturuyor.  Senaryosunu ise, Gül Abus Semerci kaleme alıyor.  

Dizinin oyuncu kadrosu; 

Celil Nalçakan (Akif), Cüneyt Mete (Orhan), Fadik Sevin Atasoy (Şengül), Ahu Yağtu (Suzan), Simge Selçuk (Nebahat), Yiğit Koçak (Ömer), Su Burcu Yazgı Coşkun (Asiye), Aylin Akpınar (Emel), Onur Seyit Yaran (Doruk), Cihan Şimşek (Oğulcan), Melis Minkari (Aybike), Lizge Cömert (Süsen), Recep Usta (Berk), Berk Ali Çatal (Tolga), Nazlı Çetin (Leyla Barçın), Atakan Özkaya (Sarp Yılmaz), Eylül Lize Kandemir (Yasmin), Nihal Büyükağaç ve Kaan Çakır (Ahmet Yılmaz).

http://www.ankaramasasi.com/haber/2077279/ayla-akifi-koseye-sikistiriyor-kardeslerim-bu-aksam-atvde
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.