Yamalı'dan çarpıcı Kılıçdaroğlu-Erdoğan karşılaştırması

Kemal Kılıçdaroğlu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan karşılaştırması yapan Nedim Yamalı, "Bizim sayın Erdoğan'a baktığımız zaman neredeyse Mehmet Ağar çizgisine giden bir Tayyip Erdoğan. Bir taraftan da kendisinden olmayan mahalleye adım atmaya çalışan Kemal bey" dedi.
Ecem Çetin
|
04 Nisan 2023, Salı - 16:02
Yamalı'dan çarpıcı Kılıçdaroğlu-Erdoğan karşılaştırması

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Nedim Yamalı, Ankara Masası Gündem Özel yayınında gazeteci Gürkan Zengin'in gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. 

Yamalı, geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seccadeye basmasına ilişkin  "Kemal bey ben o seccadeyi görmedim dedi. Olay orada bitmelidir." dedi.

"Neredeyse Mehmet Ağar çizgisine giden bir Tayyip Erdoğan"

Kemal Kılıçdaroğlu'nun son yıllarda Türkiye'de en fazla mesafe alan bir siyasetçi olduğunu belirten Yamalı, " En fazla kendi mahallesinden diğer kapıları açan, diğer kapılardaki hazineleri fark eden onlara imkan tanıyan bir siyasetçi oldu. Ben kendisini tebrik ediyorum. Kolay bir şey değil. Bizim sayın Erdoğan'a baktığımız zaman neredeyse Mehmet Ağar çizgisine giden bir Tayyip Erdoğan. Bir taraftan da kendisinden olmayan mahalleye adım atmaya çalışan Kemal bey."

"Bu seccade meselesi de siyaseti esir aldı"

Gelecek Partili Yamalı, şunları söyledi: 

"İnsanların kalbini yarıp bakamayız. Ama biz insanlar ne yapıyorsa ve ne söylüyorsa ona saygı duymak zorundayız. Bu seccade meselesi de siyaseti esir aldı bu da bazılarının hoşuna gidiyor. Tabi bizde çok resim çektiriyoruz. Bazen girdiğiniz odada öyle bir ışık oluyor veya şurada bir resim çektirelim diye bir yere giriyorsunuz. Ve de resim çekinmeden önce genellikle bu tür durumlarda çevreniz çok kalabalıktır. Resim çekilirken herkes kenara çekilir , ben düşündüm bu nasıl olmuştur diye, başka bir yere gitmişsiniz bu Kemal beyin evi değil, hayatta ilk defa girdiğiniz bir odaya girmişsiniz sizi hemen sokmuşlar bir resim çekilelim diye hiçbir yere bakmazsınız ne yere ne tavana. "

http://www.ankaramasasi.com/haber/2077614/yamalidan-carpici-kilicdaroglu-erdogan-karsilastirmasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.