Oğan: “ Türk milleti Sinan Oğan’ı tanıdıkça sevecektir”

Ata İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, “Türk milleti Sinan Oğan’ı yeterince tanımıyor ve Sinan Oğan’ı tanıdıkça sevecektir. Tanıdıkça kıymetli bulacaktır. Tanıdıkça evet Türkiye’nin geleceği bu siyasetçidedir, bu delikanlıdadır diyecektir” dedi.
Ersin Küçükbarak
|
05 Nisan 2023, Çarşamba - 13:54
Oğan: “ Türk milleti Sinan Oğan’ı tanıdıkça sevecektir”

Sinan Oğan Ankara Masası Gündem Özel programında gazeteci Gürkan Zengin’in konuğu oldu.

Kendisini Türk milliyetçileri ve Atatürkçülerin ortak adayı olarak tanımlayan Oğan, “Atatürkçü ve milliyetçi tablonun içinde niye Muharrem İnce yok?” sorusu üzerine de “Muharrem İnce yıllardır CHP milletvekili, CHP’li. CHP Genel başkana adayı. Muharrem İnce’yi Ülkü Ocaklarına koyacak halim yok yani” dedi.

Oğan, “Bizim bu cenahın içerisinde sayın İnce yok” ifadesini kullandı.

En büyük Türk milliyetçisinin Mustafa Kemal Atatürk olduğunu vurgulayan Oğan, dün vefat yıldönümü olan Alparslan Türkeş’i de rahmetle andığını dile getirdi.

“Bu cenahın içerisinde şu an onlara yol başçılığı etmek üzere Sinan Oğan var.” diyen  Oğan şöyle devam etti:

"Yaklaşık yüzde 7’lik ve yüzde 9’luk bir oran içerisinde bir kitlemizi konsolide ettik

“O sebepledir bizim oy oranımızı sordunuz cümlenin girişinde ben hemen söyleyeyim. Biz bu imza sürecinde yaklaşık yüzde 7’lik ve yüzde 9’luk bir oran içerisinde bir kitlemizi konsolide ettik biz. Bu kitle önemli bir kitledir. Bu kitleyi konsolide ettiğiniz takdirde bu kitle sizin temel fırlatma, zıplama şeyiniz olacaktır.”

“Sahada bize karşı inanılmaz bir karartma var”

“ Şu an bu kitle canhıraş sahada çalışıyor. Çünkü sahada bize karşı inanılmaz bir karartma var. Bizi sahada göstermemek için ellerinden geleni yapıyorlar. Hatta şöyle bir durum söz konusu bir tespitimi paylaşayım.”

“ Türk milleti Sinan Oğan’ı yeterince tanımıyor ve Sinan Oğan’ı tanıdıkça sevecektir”

“ Türk milleti Sinan Oğan’ı yeterince tanımıyor ve Sinan Oğan’ı tanıdıkça sevecektir. Tanıdıkça kıymetli bulacaktır. Tanıdıkça evet Türkiye’nin geleceği bu siyasetçidedir bu delikanlıdadır diyecektir. Delikanlıyı da özellikle söylüyorum. Ama buna karşı Türk milleti Sinan Oğan’ı yeterince tanımıyor ve bu 39 günde tanıyacaktır. Benim en büyük avantajım bu. Diğerlerinin en büyük dezavantajı ise onları bu millet yeterince tanıyor. Tanımaya devam ettikçe de onlardan uzaklaşıyor.”

http://www.ankaramasasi.com/haber/2077717/ogan--turk-milleti-sinan-ogani-tanidikca-sevecektir
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.