Mustafa Sarıgül kürsüye veda etti

Cumhuriyet Halk Partisi'nden milletvekili adayı gösterilen Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül seçim için start verdi. Sahalara ineceğini belirten Sarıgül, çalışmalarını seçim bölgesi Erzincan'dan devam edeceğini söyledi.
Onur Çetinkaya
|
10 Nisan 2023, Pazartesi - 14:14
Mustafa Sarıgül kürsüye veda etti

14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi ve Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşen  Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, seçimlerde CHP ve Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceklerini açıklamıştı.

Bu gelişmenin ardından dün CHP milletvekili listelerini YSK'ya sundu. Listede Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül,  CHP listelerinden Erzincan 1. sıra milletvekili adayı oldu.

"Kürsüden bugün ayrılıyorum"

Milletvekili seçimlerinde CHP listesinden aday gösterilen Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, partisinde basın toplantısı düzenledi.

Adaylık için çalışmalara başlayan Sarıgül, seçim bölgesi Erzincan'a gideceğini açıkladı. "Kürsüden bugün ayrılıyorum"

Sarıgül," Bugün itibarıyla ata topraklarına, Erzincan'ıma gidiyorum. Hiçbir siyasi parti farkı gözetmeden bütün yurttaşlarımı kucaklamaya gidiyorum. İnanıyorum ki Erzincan'da sevgi kazanacak, Erzincan kazanacak, Türkiye kazanacak. Erzincan'da bütün siyasi partilere sesleneceğim. Türkiye'mizi varlığa, berekete, huzura kavuşturmak için bu kürsüden bugün ayrılıyorum." ifadelerine yer verdi. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2078275/mustafa-sarigul-kursuye-veda-etti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.