112’ye asılsız ihbardan sürpriz çıktı

112 Acil Çağrı Merkezi'ne gelen asılsız ihbarın altından sürpriz çıktı. Kavga ihbarında bulunan bir cemiyet üyeleri, polis ekiplerini konfeti ve pasta ile karşıladı.
Mevlüt Peker
|
12 Nisan 2023, Çarşamba - 00:24
112’ye asılsız ihbardan sürpriz çıktı

Aydın'ın Efeler ilçesinde Türkiye Radyo Amatörleri Cemiyeti (TRAC) Aydın Şubesi üyeleri, Türk Polis Teşkilatı'nın 178. yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla düzenledikleri kutlama etkinliğinde polis ekiplerine sürpriz yaptılar.

Fatih Mahallesi'ndeki kapalı pazar yerinde çıkan kavga ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, pasta ve konfetilerle karşılandı.

Kısa süreli bir şaşkınlık yaşayan polis ekipleri, kendilerine hazırlanan kutlama için TRAC Aydın Şubesi üyelerine teşekkür ettiler.

TRAC Aydın Şubesi Sekreteri Anıl Özer, emniyet mensuplarının özel gününü kutlamak istediklerini belirterek, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne asılsız bir ihbarda bulunduklarını ve polis ekiplerini sürprizleriyle karşıladıklarını söyledi.

Özer, toplumun can ve mal güvenliği adına çalışan tüm polislerin haftasını tebrik ederek, görevi başında canlarını ortaya koyarak şehit düşen şehitlere Allah'tan rahmet dilediklerini ve gazi olarak hayatına devam eden emniyet mensuplarını şükran ve minnetle andıklarını ifade etti.

Bu tür organizasyonlarla toplumda polis teşkilatına karşı oluşan olumsuz algıların azaltılması amaçlanıyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2078448/112ye-asilsiz-ihbardan-surpriz-cikti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.