Kemal, Harika için geçmişiyle yüzleşiyor! Yüz Yıllık Mucize yeni bölümüyle bu akşam Star'da

Perşembe akşamları milyonları ekran başına kilitleyen Yüz Yıllık Mucize, yeni bölümüyle yarın akşam Star'da
Ecem Çetin
|
12 Nisan 2023, Çarşamba - 14:13
Kemal, Harika için geçmişiyle yüzleşiyor! Yüz Yıllık Mucize yeni bölümüyle bu akşam Star'da

İlgi çekici hikayesiyle Star ekranında perşembe akşamlarına damga vuran Yüz Yıllık Mucize, heyecan dolu yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. 

Yeni bölümünün konusu;

Kemal’i karşısında gören Süreyya için olanları anlayabilmek zorlaşır. Yemek boyunca Eşref’le ilgili ipuçları arayan Süreyya’nın kafası çok karışır ve eski anıları canlanır. Harika, Süreyya’nın tutumunun sebebini anlamaz ama Kemal’in yemekte onlarla beraber olmasından çok mutludur. Kemal ise konakta geçirdiği günlere bir yolculuk yapar. Müjde’nin konağa baskını herkesi şaşırtırken Kemal’in Harikalar’da yemekte olduğunu Müjde’den öğrenen Cem ise soluğu konakta alır. Kemal’in Eşref’in oğlu olduğunu öğrenen Süreyya, Harika’dan Kemal’i bir daha görmemesini isteyecek kadar sarsılır. Kemal ise evine döndüğünde onu ummadığı bir sürpriz beklemektedir.

OGM Pictures’ın yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Hilal Saral, oturuyor. Diziyi,  Nuran Evren Şit kaleme alıyor.    

Dizinin oyuncu kadrosunda Birkan Sokullu, Ebru Şahin, Zerrin Tekindor, Necip Memili, Gözde Seda Altuner, Laçin Ceylan, Ayşegül Cengiz, Yalçın Hafızoğlu, Merve Nur Bengi, Ecem Çalhan, Zehra Kelleci ve Hümeyra yer alıyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2078513/kemal-harika-icin-gecmisiyle-yuzlesiyor-yuz-yillik-mucize-yeni-bolumuyle-bu-aksam-starda
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.