Kemal konağa taşınıyor! Yüz Yıllık Mucize yeni bölümüyle yarın akşam Star'da

Oyuncu kadrosu ve konusuyla ilgi çeken, perşembe akşamlarına damga vuran Yüz Yıllık Mucize, yeni bölümüyle yarın akşam Star'da!
Ecem Çetin
|
26 Nisan 2023, Çarşamba - 15:29
Kemal konağa taşınıyor! Yüz Yıllık Mucize yeni bölümüyle yarın akşam Star'da

Star ekranında perşembe akşamları ilgiyle izlenen ve hikayesi ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Yüz Yıllık Mucize, heyecan dolu yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. 

Yeni bölümde neler yaşanacak? 

Süreyya’nın kendisine tokat atmasına çok içerleyen Harika, Kemal’le tekneye biner ancak kafasındaki sorulara cevap bulamayınca eve geri döner. Cem, Kemal’i Harika’dan ve konaktan uzak tutmak için elinden geleni ardına koymayacaktır. Kemal’in ise Harika’yı ve konaktakileri koruyabilmek için tek çıkış yolu konağa yerleşmek olur. Turgut; konağı kolaçan ederken kazan dairesinde bir mektup bulur. Kemal’e mektubu verdiğinde mektubu dedesinin yazdığını öğrenir. Harika, Kemal’in yaptıklarına anlam vermekte zorlanırken; Kemal kim olduğunu göremediği biri tarafından bıçaklanır ve onu bulan Harika olur.

OGM Pictures’ın yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Hilal Saral, oturuyor. Diziyi,  Nuran Evren Şit kaleme alıyor.    

Dizinin oyuncu kadrosunda Birkan Sokullu, Ebru Şahin, Zerrin Tekindor, Necip Memili, Gözde Seda Altuner, Laçin Ceylan, Ayşegül Cengiz, Yalçın Hafızoğlu, Merve Nur Bengi, Ecem Çalhan, Zehra Kelleci ve Hümeyra yer alıyor.



http://www.ankaramasasi.com/haber/2080071/kemal-konaga-tasiniyor-yuz-yillik-mucize-yeni-bolumuyle-yarin-aksam-starda
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.