Millet İttifakı liderlerinden Samsunspor'a tebrik!

Millet İttifakı'nın liderleri Spor Toto 1. Lig'den Süper Lig'e yükselen Samsunspor'u kutlayarak başarılar diledi.
Ecem Çetin
|
13 Nisan 2023, Perşembe - 12:12
Millet İttifakı liderlerinden Samsunspor'a tebrik!

11 yıllık hasret sona erdi... 

Yılport Samsunspor,  Spor Toto 1. Lig'den Süper Lig'e yükseldi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından Samsunspor'u kutlayarak başarılar diledi. 

CHP Lideri, "Spor Toto 1. Lig'den Süper Lig'e yükselmeyi başaran @Samsunspor camiasını kutluyor, gelecek sezon mücadele edecekleri Süper Lig'de başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı. 

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da sosyal medya hesabından " 11 yıllık aranın ardından Süper Lig’e çıkmaya hak kazanan @Samsunspor Futbol Kulübü’nü ve tüm taraftarlarını tebrik ediyor, gelecek sezon Süper Lig’de başarılar diliyorum." paylaşımında bulundu. 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'de şu paylaşımı yaptı:

"Şampiyon olup Süper Lig'e yükselerek Samsun’umuzu gururlandıran @Samsunspor 'u, teknik ekibini ve tüm Samsunsporluları yürekten tebrik ediyorum. Yarın bu coşkuyu Samsun'da hep birlikte yaşayacağız!"

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, " 11 yıl aradan sonra yeniden Süper Lig'e yükselmeye hak kazanan Samsunspor'u kutluyorum. Bu başarıya imza atan futbolcuları, teknik ekibi, yönetimi ve cefakar taraftarları tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2078619/millet-ittifaki-liderlerinden-samsunspora-tebrik
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.