Jorge Jesus'tan Fenerbahçe'de kalmak için tek şart

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, göreve devam edip etmeyeceği soruya "Seneye başkan burada olmazsa benim burada kalmam gibi durum söz konusu olmaz. Kalırsa durumu değerlendiririm" ifadelerini kullandı.
Ankara Masası
|
16 Nisan 2023, Pazar - 11:16
Jorge Jesus'tan Fenerbahçe'de kalmak için tek şart

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında sahasında karşılaştığı MKE Ankaragücü’nü 2-1 mağlup etti. 

Maçın ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Zor bir müsabakayı kazanmasını bildiklerini söyleyen Jesus, “İki takım adına iyi maç oldu. Ankaragücü iyi bir takım. İyi anlamda agresif takım. Bu performansımızı umarım sezonun geri kalanında da gösteririz. Takım sahaya bir ruh koydu, kendi durumlarını belirledi. Çok zor maç oldu ama kazanmasını bildik. Takımı tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

“Neden Galatasaray bizden önce oynuyor”

Galatasaray’ın maçlarını Fenerbahçe’den önce oynamasının taraftar üzerinde gerginlik oluşturduğunu ve bu gerginliğin de sahaya yansıdığının altını çizen Jesus, “Benim de anlamadığım durum. Niye Galatasaray hep bizden önce oynuyor sebebini bilmiyorum ama Türk futbolunda anlamadığım çok şey oluyor. Oyuncularda baskı oluşturmuyor ama taraftarlar Galatasaray’ın kazandığını bildikten sonra daha gergin oluyorlar. Sahaya yansıyor. Sahaya etkisi var diyebiliriz. İki takım arasında değişimli olsun isterdik. Bildiğim şey var ben buna alışkın değilim. Neden ligin lideri ikinci sıradakinden önce oynuyor. Neden bilmiyorum ama iyi pişirilmiş bir durum olduğu belli” değerlendirmesini yaptı.

"Ali Koç seneye burada olmazsa ben de burada kalmam"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un gelecek sezon görevde kalmaması durumunda kendisinin de takımın başında olmayacağını anlatan Jorge Jesus, “Bütün bedenim ve ruhumla kulübün menfaatlerin odaklanmış durumdayım. Başkanımıza büyük sevgi besliyorum beni Türkiye’ye gelmeye o ikna etti. Seneye başkan burada olmazsa benim burada kalmam gibi durum söz konusu olmaz. Kalırsa durumu değerlendiririm. Ama kalmazsa burada olmam” diyerek açıklamasını tamamladı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2078943/jorge-jesustan-fenerbahcede-kalmak-icin-tek-sart
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.