Afyonkarahisar'da güvenlikçiler birbirine girdi: 1 ölü

Afyonkarahisar'da güvenlik görevlilerinin kendi aralarında yaşanan kavga sonucu bir güvenlik görevlisi hayatını kaybetti.
Mevlüt Peker
|
17 Nisan 2023, Pazartesi - 18:38
Afyonkarahisar'da güvenlikçiler birbirine girdi: 1 ölü

Afyonkarahisar ilinin Emirdağ ilçesinde güvenlik görevlilerinin kendi aralarında yaşanan kavgada güvenlik görevlilerinden biri hayatını kaybetti, bir diğer güvenlik görevlisi ise yaralandı.

Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde Amorium Antik Kenti'nde görevli olan 36 yaşındaki güvenlik görevlisi Ebubekir Köksoy ile bir başka güvenlik görevlisi R.S. arasında nöbet tutma meselesinden ötürü tartışma başladı. İki güvenlik görevlisi arasında çıkan tartışmanın kısa sürede kavgaya evrilmesi üzerine R.S. isimli güvenlik görevlisi av tüfeği ile mesai arkadaşı Ebubekir Köksoy'a ateş açtı. 36 yaşındaki Ebubekir Köksoy, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Çevrede bulunan ve olaya tanık olanların durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber vermesi üzerine olay yerine jandarma ekibi ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrollerde Ebubekir Köksoy'un hayata döndürülemeyecek şekilde yaşamını yitirdiği belirlenirken, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Ebubekir Köksoy'un cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Olaydan sonra kaçan güvenlik görevlisi R.S. ise Bolvadin ilçesine bağlı Dişli beldesinde bulunan evinde yakalanarak gözaltına alındı.

Ebubekir Aksoy'a ateş ettiği esnada nesnelerden seken merminin yüzüne isabet etmesi neticesi yaralandığı belirlenen R.S. Bolvadin Devlet Hastanesine götürüldü.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2079114/afyonkarahisarda-guvenlikciler-birbirine-girdi-1-olu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.