Kızılcık Şerbeti, final mi yapıyor?

RTÜK tarafından yayın durdurma ve para cezası alan Kızılcık Şerbeti'nin dizisine dair son bilgilerini Sina Koloğlu paylaştı. Dizinin kaderini İdare Mahkemesi belirleyecek.
Ecem Çetin
|
19 Nisan 2023, Çarşamba - 12:42
Kızılcık Şerbeti, final mi yapıyor?

Geçtiğimiz haftalarda Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Show TV'de yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisine 'kadına şiddet' gerekçesiyle 5 hafta yayın durdurma ve 1.5 milyon liralık idari para cezası verdi. 

Bunun ardından kanal yönetimi karara karşı itiraz hakkını kullandı. Yüksek mahkeme itiraz talebini değerlendirdi ve yürütmeyi durdurarak RTÜK’ten de savunma istedi. 

Uzayan karar süreci nedeniyle “Kızılcık Şerbeti”nin geçtiğimiz cuma yayınlanacağı öğrenildi. Ancak, son dakika dizi yayınlanmadı. 

Hayranlar ve sevenler dizinin yayınlanıp yayınlanmayacağını merak ederken, Yazar- müzisyen Sina Koloğlu, diziye dair son bilgileri sosyal medya hesabından paylaştı.

"Show TV son itirazını İdare Mahkemesi'ne yaptı. Cevap bekleniyor"

Koloğlu, şu ifadeleri kullandı:

"KIZILCIK ŞERBETİ; FİNAL Mİ, SEZON FİNALİ Mİ? Bu yılın flaş dizisi #KızılcıkŞerbeti tam da bu aşamaya geldi. RTÜK'ün verdiği 5 haftalık yayın ve para cezası sonrası yaşananlar, diziyi bu noktaya getirdi. Show TV son itirazını İdare Mahkemesi'ne yaptı. Cevap bekleniyor.

"'RTÜK haklı' derse, 27 bölüm sonunda final olacak"

Mahkeme, 'dizi sürsün' derse, 32 bölüm üzerinden düşünülen sezon finali gerçekleşecek. 'RTÜK haklı' derse, 27 bölüm sonunda final olacak. Bir başka şık, ki bu en istenmeyeni; dizinin final yapması. Şu an set durmuş durumda. Bana gelen bilgi, çekilen bölümler yayınlanmasa da yapım şirketinin ücretleri ödeyeceği yönünde."

http://www.ankaramasasi.com/haber/2079326/kizilcik-serbeti-final-mi-yapiyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.