İlkay Gündoğan'ın yeni takımı belli oldu

İngiltere Premier Ligi takımlarından Manchester City'de forma giyen İlkay Gündoğan, sözleşme durumu ve transfer söylentiler hakkında açıklamalar yaptı.
Onur Çetinkaya
|
19 Nisan 2023, Çarşamba - 14:58
İlkay Gündoğan'ın yeni takımı belli oldu

2016 yılında Alman ekibi Borussia Dortmund'dan 27 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Manchester City'ye transfer olan Türk asıllı Alman yıldız İlkay Gündoğan, geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Adı Galatasaray ile anılan yıldız futbolcu İspanyol devi Barcelona iddialarını değerlendirdi.

Konuya dair açıklama yapan Gündoğan, "Barcelona ile görüşmeler doğru evet, bence bu normal. Çok fazla ayrıntıya girmek istemiyorum ama henüz hiçbir şeye karar verilmedi. Bu nedenle müzakereler devam ediyor. Bir karar alınırsa bunu ilk siz duyacaksınız." ifadelerini kullandı.

İlkay Gündoğan bu sezon Manchester City ile 40 maça çıktı. 32 yaşındaki orta saha bu karşılaşmalarda 5 gol ve 5 asistlik performans gösterdi.


İngiliz kulübü ile toplamda 293 karşılaşmaya çıkan Gündoğan, 54 gol ve 38 ile oynadı. Türk asıllı Alman oyuncu ayrıca 4 İngiliz Ligi şampiyonluğu, 4 Lig Kupası şampiyonluğu ve 2 kez de İngiliz Süper Kupası şampiyonluğu sevinci yaşadı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2079384/ilkay-gundoganin-yeni-takimi-belli-oldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.