Bakan Murat Kurum İstanbul Gaziosmanpaşa'da konuştu

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Gaziosmanpaşa'da Temel Atma ve Toplu Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada, "İstanbul'da yüzyılın dönüşümü diyoruz. 1 buçuk milyon yeni yuva diyoruz. Kahramanmaraş depremlerinde canlarımızı kaybettik. Aynı acıları yaşamamak için depreme hazır bir Türkiye diyoruz" dedi.
Zeliha Demirci
|
21 Nisan 2023, Cuma - 18:13
Bakan Murat Kurum İstanbul Gaziosmanpaşa'da konuştu

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Gaziosmanpaşa'da gerçekleşen Temel Atma ve Toplu Açılış Töreni'nde konuştu. İstanbul'da yüzyılın dönüşümü olarak ifade ettiği proje hakkında konuşan Kurum, Kahramanmaraş merkezli depremleri hatırlatarak, dayanıklı yapılarla depreme hazır bir Türkiye inşa edeceklerini söyledi.

"1 buçuk milyon yeni yuva diyoruz"

Temel Atma ve Toplu Açılış Töreni'nde konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Yerinde hızlı, gönüllü dönüşüm dedik. Şimdi yeni bir iddiayı daha ortaya koyuyoruz. İstanbul'da yüzyılın dönüşümü diyoruz. Devlet, millet, el ele birlikte dönüşüm diyoruz. İstanbul'umuza 1 buçuk milyon yeni yuva diyoruz. Bu cesur adım, bu büyük imtihan Cumhurbaşkanımızın vizyonudur. Bu gurur İstanbul'a aittir, Türkiye'ye aittir, milletimize aittir" dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2079606/bakan-murat-kurum-istanbul-gaziosmanpasada-konustu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.