Erdoğan'ın kullandığı Togg'dan araç içi görüntüler

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dün kullandığı doğuştan elektrikli, yerli ve milli akıllı otomobil Togg’dan araç içi görüntüler paylaşıldı. Yol boyunca sevgi gösterileri ile karşılaşan ve sevgi gösterisinde bulunanların ellerindeki bazı pankartları okuyan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Son gaz devam ama Togg elektrikli" yazılı pankarta, "Bu millet ne zeki" yorumununda bulundu.
Mevlüt Peker
|
25 Nisan 2023, Salı - 20:13
Erdoğan'ın kullandığı Togg'dan araç içi görüntüler

Dün Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Gemlik'te kullandığı doğuştan elektrikli, yerli ve milli akıllı otomobil Togg’dan araç içi görüntüler yayınlandı.

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün gerçekleştirilen SIRO Batarya Geliştirme ve Üretim Kampüsü Temel Atma Töreni için Bursa ilinin Gemlik ilçesindeki Togg Teknoloji Kampüsü'ne kendi kullandığı yerli ve milli otomobil Togg ile geldi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile oğlu Bilal Erdoğan’ın eşlik ettiği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yol boyunca sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlar, otomobilin üzerine karanfiller attı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Togg'u kullanırken cep telefonlarıyla görüntü almak isteyenler yoğunluğa yol açarken, kalabalık sebebiyle otomobilin zaman zaman ilerlemekte zorlandığı görüldü.

Yol boyunca sevgi gösterisinde bulunanlara el sallayarak karşılık veren ve bazı pankartları okuyan Recep Tayyip Erdoğan, "Son gaz devam ama Togg elektrikli" yazılı pankarta, "Bu millet ne zeki" yorumununda bulundu.

Beğendiği pankartı yazan gençle de konuşan Erdoğan, "Sen bu zekayı nereden buldun?" şeklindeki sorusuna, "Allah'ın izniyle okuyoruz, yapacağız Başkanım." cevabını aldı. Gencin Yozgatlı olduğu bilgisini alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Belli oluyor." dedi. Gencin Roda Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde okuduğunu söylemesi üzerine Erdoğan, "Aferin" derken, gencin "Bir isteğiniz var mı?" sorusuna Erdoğan, "Çok çalış." diyerek isteğini dile getirdi.

Mustafa Varank'ın "Oy kullanıyor musun?" diye sorduğu genç, "Maalesef ama gönlümüz sizinle." cevabını verdi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2079983/erdoganin-kullandigi-toggdan-arac-ici-goruntuler
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.