Bayraktar KIZILELMA İstanbul semalarında

BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, Türkiye’nin gururu, yerli ve milli ilk insansız savaş uçağı Bayraktar KIZILELMA’nın Atatürk Havalimanı’na teker koymadan önceki İstanbul semalarındaki görüntüsünü sosyal medya hesabından paylaştı.
Mevlüt Peker
|
26 Nisan 2023, Çarşamba - 00:52
Bayraktar KIZILELMA İstanbul semalarında

Türkiye’nin yerli ve milli ilk insansız savaş uçağı olan ve yüzde 100 BAYKAR’ın kendi kaynakları ve çabalarıyla geliştirilen Bayraktar KIZILELMA, AKINCI Uçuş Eğitim ve Test Merkezi’nin de bulunduğu Tekirdağ’daki Çorlu Hava Meydan Komutanlığından, TEKNOFEST 2023 kapsamında sergilenmek üzere Atatürk Havalimanı’na doğru havalandı. Çorlu Atatürk Havalimanı’ndan saat 12.32’de uçuşa geçen Bayraktar KIZILELMA, İstanbul Atatürk Havalimanı üzerinde iki kez alçak irtifa selamlama geçişi yaptıktan hemen sonra saat 13.09’da başarıyla teker koydu.

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri, T3 Vakfı ve Can Sağlığı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı, Teknofest Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, sosyal medya platformu Twitter’daki @Selcuk onaylı hesabından yaptığı paylaşımda, Bayraktar KIZILELMA’nın teker koymadan önce İstanbul semalarında süzülen anlarını paylaştı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2080002/bayraktar-kizilelma-istanbul-semalarinda
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.