Kemal yıllar sonra konağa geliyor! Yüz Yıllık Mucize yeni bölümüyle bu akşam Star'da

Yayınlandığı ilk iki bölümüyle ilgiyle izlenen ve Birkan Sokullu, Ebru Şahin'in başrolü paylaştığı Yüz Yıllık Mucize bu akşam Star'da.
Ecem Çetin
|
06 Nisan 2023, Perşembe - 15:14
Kemal yıllar sonra konağa geliyor! Yüz Yıllık Mucize yeni bölümüyle bu akşam Star'da

Yeni yayın hayatına başlayan ve ilgi çekici hikayesi dikkat çeken Yüz Yıllık Mucize, heyecan dolu yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. 

Yeni bölümde neler yaşanacak? 

Müzeyyen’in bahçede Eşref’i gördüğünü söylemesi Süreyya’nın aklını karıştırır ve ilk kez Eşref’in mezarını ziyarete gider. Harika, Kemal’i öptüğünü Cem’e söyleyince Cem’in gururu kırılır ve Harika’dan bir karar vermesini ister.Kemal, romanı bahane ederek Harika’yla görüşmek ister. Müzeyyen’in evdekilere sürprizi herkesi endişelendirir ve Kemal imdatlarına yetişir.Harika Cem’le ilişkisi konusunda gelgitler yaşadığını ve samimiyetiyle Kemal’den ne kadar etkilendiğini Süreyya’ya anlatınca Süreyya,  Kemal’i yemeğe davet eder. Kemal yıllar sonra tekrar evindedir.

OGM Pictures’ın yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Hilal Saral, oturuyor. Diziyi,  Nuran Evren Şit kaleme alıyor.    

Dizinin oyuncu kadrosunda Birkan Sokullu, Ebru Şahin, Zerrin Tekindor, Necip Memili, Gözde Seda Altuner, Laçin Ceylan, Ayşegül Cengiz, Yalçın Hafızoğlu, Merve Nur Bengi, Ecem Çalhan, Zehra Kelleci ve Hümeyra yer alıyor.

İlgi çekici hikayesiyle ‘Yüz Yıllık Mucize’, her perşembe Star’da!

http://www.ankaramasasi.com/haber/2077865/kemal-yillar-sonra-konaga-geliyor-yuz-yillik-mucize-yeni-bolumuyle-bu-aksam-starda
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.