Beşiktaş, Galatasaray maçına hazırlanıyor

Süper Lig'de hafta sonu Galatasaray'ı ağırlayacak Beşiktaş tek hedef galibiyet. Beşiktaş'ın Teknik Direktörü Şenol Güneş ise forvet hattına güveniyor.
Ankara Masası
|
27 Nisan 2023, Perşembe - 12:00
Beşiktaş, Galatasaray maçına hazırlanıyor

Süper Lig'de hafta sonu devler sahne alacak.

Lider Galatasaray, üçüncü sırada bulunan Beşiktaş'a konuk olacak. Beşiktaş ezeli rakibini yenerek şampiyonluk umutlarını son haftalara taşıma peşinde. Siyah beyazlı ekip puan kaybetmesi halinde ise şampiyonluk umutlarını büyük ölçüde kaybedecek.

Güneş forvet hattına güveniyor

Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş ise galibiyete odaklanmış durumda. Forvet hattına güvenen Güneş, güzel bir oyunla 3 puan alma peşinde. Güneş'in en büyük kozu ise  Vincent Aboubakar, Cenk Tosun ve Nathan Redmond'ın son dönemde artan performansı.

İleri üçlü s on 7 maçta 7 gol, 1 asistle form grafiğini yükselten Aboubakar, son 4 maçta 3 gol, 2 asistle takımına katkı sağlayan Cenk Tosun ve son 5 maçta 4 gol, 3 asistlik harika bir performans sergileyen Redmond, takımının yükünü taşıyor

Orta sahadan katkı beklentisi

Derbiye özel çalışmalarını sürdüren Güneş, ileri üçlüye orta sahanın vazgeçilmezi halinde gelen Salih Uçan'ın katılmasını bekliyor.

 Bu sezon 25 lig maçında 3 gol, 7 asistlik bir performans sergileyen Salih, tecrübeli bir oyuncu olarak hücuma katılması için fırsat bulduğunda görevlendirilecek.

 Güneş'in ayrıca Gedson Fernandes'e de ofansif görevler vereceği ve 11'de forma şansı vereceği aktarılıyor.

Beşiktaş ile Galatasaray pazar günü karşı karşıya gelecek. Karşılaşma saat 19.00'da başlayacak.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2080186/besiktas-galatasaray-macina-hazirlaniyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.