Sergio Oliveira "Kazanmaya hazırız"

Galatasaray'ın Portekizli yıldızı Sergio Oliveira, hafta sonu oynanacak derbi maçıyla ilgili "Derbilerdeki sırrımız; ciddi, hırslı ve mütevazı olmak. Beşiktaş maçını kazanmaya hazırız" ifadelerini kullandı.
Ankara Masası
|
28 Nisan 2023, Cuma - 11:47
Sergio Oliveira "Kazanmaya hazırız"

Süper Lig'de hafta Beşiktaş'a konuk olacak lider Galatasaray'ın Portekizli yıldızı Sergio Oliveira, derbiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Şampiyonluğun uzun bir yol olduğu, kalan maçları kazanmaları gerektiğini söyleyen Oliveira "İlerdeki yıllarda ne olur bilmiyorum ama geçen gün NBA röportajı izledim, çok doğru bir söz vardı. Kazanabilirsiniz, kaybedebilirsiniz ama önemli olan her gün mücadele etmenizdir. Derbilerdeki sırrımız; ciddi, hırslı ve mütevazı olmak. Beşiktaş maçını kazanmaya hazırız.'' dedi.

" Türkiye'yi hem ülke olarak hem lig olarak beğeniyorum"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un 'Bu ligde maçlar sahada kazanılmıyor' sözleri üzerine ne düşünüyorsun?" sorusu karşısında Oliveira, " Haberleri takip etmiyorum. Hocanın söyledikleriyle ilgili bir bilgim yok. Dürüst fikrim; Süper Lig'de çok yüksek seviyede, çok iyi oyun oynanıyor. Geliştirilecek konular var tabii ki; iletişim, pazarlama gibi alanlarda... Çok iyi oyuncular var bu ligde; sadece deneyimliler değil, gençler de var. Daha büyük takımlarda oynama fırsatları olacaktır. 30 yaşımda geldim ben, mental ve fiziksel olarak hala iyi dönemimdeyim. Türkiye'de harika karşılandım. Türkiye'yi hem ülke olarak hem lig olarak beğeniyorum. Burada evimde gibiyim. " ifadelerini  kullandı.

Fenerbahçe'ye gol atmasına ilişkin ise Portekizli yıldız, "Mutluyum. Maçı kazanmaya yardımcı olduğum için mutluyum. Her maçta bu geçerli. Her maçta gol atarsam mutlu olurum elbette." şeklinde konuştu.

"Biz bir aileyiz"

Fatih Karagümrük maçından önce artık oynamak istediğini söyleyen ve bu yüzden kadroda yer almayan Bafetimbi Gomis'in daha sonra Teknik Direktör Okan Buruk ve takım arkadaşlarından özür dilemesine ilişkin de Oliveira "Sizler gazeteciler olarak elbette Bafe-Mauro konusunu soruyorsunuz. Bunu anlayabiliyorum ama biz bir aileyiz. Bu şekilde de devam edeceğiz." dedi

Galatasaray, pazar günü Beşiktaş'la saat 19.00'da karşı karşıya gelecek. Karşılaşmayı Ali Şansalan yönetecek. Kritik maç BeinSports'tan canlı yayınlanacak.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2080309/sergio-oliveira-kazanmaya-haziriz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.