Fenomen tekme yumruk daldı

İstanbul’un Pendik ilçesinde laf atma kavgasında ünlü sosyal medya fenomeni, tartıştığı şahsı tekme-yumruk darbeleriyle hastanelik etti.
Mevlüt Peker
|
30 Nisan 2023, Pazar - 18:05
Fenomen tekme yumruk daldı

Pendik'te popüler bir sosyal medya fenomeni olan Alişen Olucak, trafikteki bir olayda iki kişiyle tartıştıktan sonra şiddetli bir kavga yaşadı. Olay, bir cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.

Olay, geçtiğimiz günlerde Pendik'te meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Alişen Olucak ve babası sosyal medyada popüler olan videolarını çekmek için trafikte seyir halindeyken, iddiaya göre kendilerine laf atan iki kişiyle tartışmaya başladılar. Tartışma, küfürlerin havada uçuştuğu bir kavgaya dönüştü. Sinirlerine hakim olamayan Alişen Olucak, kendisine laf atan iki kişiye tekme ve yumruklarla saldırdı. Kavga, çevredeki vatandaşların müdahalesiyle sona erdi ve cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.

Alişen Olucak, olay sonrasında şunları söyledi: "Babamla içeriklerimiz bu şekilde olabilir ama ben sokakta kavga edecek bir adam değilim. Pendik çarşıda trafikte seyir halinde aracımla müzik dinlerken 2 kişi atarlı bir şekilde 'Kardeş o teybi kapat, ben yanımdaki arkadaşımı duyamıyorum' diye bağırdı. Ben araçtan indiğimde bana saldırdılar. Biz de Karamürsel sepeti miyiz. Bize vuran adama kucak mı açalım, sarılalım mı? Onlar bana vurunca ben de ikisinin hakkını verdim. İçlerinden bir tanesi bıçak çekti. Ben yetiştiğim mahalleye göre, semte göre gereğini yaptım."

http://www.ankaramasasi.com/haber/2080550/fenomen-tekme-yumruk-daldi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.